Kristin Kaspersen visar upp kärleken – följarnas starka reaktioner

En glad Kristin Kaspersen med ett inlägg från hennes Instagram

Kristin Kaspersen kände sig extra kärleksfull på Alla hjärtans dag tog hon tillfället i akt och att visa upp det på Instagram.

Kristin Kaspersen, 51, är en av våra mest folkkära tv-profiler och har underhållet det svenska folket i nästan 30 år. Sverige har fått följa henne in och ut ur relationen genom åren och fått finnas vid hennes sida genom både glädje och sorg.

Kristin blev mamma för första gången för 23 år sedan när hon fick sonen Filip Kaspersen Lamprecht tillsammans med dåvarande pojkvännen Martin Lamprecht. Och senare fann hon kärleken hos programledaren Hans Fahlén som hon fick sonen Leon Fahlén tillsammans med. Båda relationerna ledde till separationer men det är inget hon ser som motgångar eller kriser i livet.

– Jag ser det som att vi hittade en bra lösning på ett problem. Jag tyckte faktiskt det var bra och positivt, för vi hade inte en fungerande relation, har hon sagt i en intervju med Amelia.

Kristin Kaspersens kärleksliv

LÄS MER: 8 kändisbarn som är kopior av sina föräldrar

Kärlekslivet har under Kristins år i rampljuset varit ett hett ämne och en del spekulationer kring olika flirtar och relationer har cirkulerat. Nyligen kopplades hon ihop med influencern Margaux Dietz storebror Theo Dietz efter att han bjudit ut henne på dejt direkt i syskonens podcast. Det var efter påtryckningar från sin syster som han tog modet till sig och frågade Kristin i podden och hon tackade ja. Men om dejten blivit av eller inte är någonting som ännu inte framkommit.

Än så länge verkar ingen ha lyckats norpa Kristins hjärta och hon verkar inte känna någon stress över det. Så sent som i januari uttryckte hon hur bra hon trivs med singellivet. Det enda hon egentligen saknade med ett förhållande är att vara sambo med någon. Hon saknar någon att dela vardagen med.

– Jag klarar mig utmärkt, men du behöver någon för närhet och någon att dela vardagen med. Jag tänker inte att jag ska leva ensam i resten av livet, och jag skulle älska att be om hjälp med saker eller att någon har tagit fram ett glas rött på kvällen ... Men jag har ett väldigt bra liv så ska jag träffa någon, då ska det vara bra!

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Hyllas efter starka orden

Men bara för att Kristin lever singelliv betyder det inte att hon har brist på kärlek i livet. Och det visade hon för alla sina följare på Alla hjärtans dag när hon delade en serie med bilder på Instagram.

”Efter dag fylld av värme lägger jag huvudet på kudde,mer tacksam än någonsin. Lycka att jag har så många fantastiska människor i mitt liv. Och tänk att det här bara några av de som är mina, varje dags, alla -❤️!”

I kommentarsfältet möts Kristin Kaspersen av en hel del kärlek.

”Kärlek till dig hjärtat”, skriver en person.

”Lyckost oss som får kalla dig vän”, hälsar en annan.

Kristin har minst sagt många människor, och djur, som hon håller kär. Vilket lycka!

LÄS OCKSÅ: Kristin Kaspersen beslut med Malin Berghagen efter arvet från mamma Lill-Babs

LÄS OCKSÅ: Kristin Kaspersen om sin diagnos – så påverkar den henne

Senaste nytt