TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Kristin Kaspersens starka insikt – efter utseendeförvandlingen

04 nov, 2020 
AvLovisa Ström
När Kristin Kaspersen såg sig själv på bild fick hon en stark insikt.
Nu delar hon med sig utav sina tankar på Instagram.
”Så tacksam”, skriver hon.
Annons
Kristin Kaspersen om lyckan att få träffa sin pappa igenBrand logo
Kristin Kaspersen om lyckan att få träffa sin pappa igen

Kristin Kaspersen är en av Sveriges mest folkkära programledare. Redan i 20-årsålder gjorde hon sin första tv-debut som programledare och har hållit sig kvar sedan dess.

På senaste tiden kan man dessutom höra henne i hennes alldeles egna podcast. I podden Kristin Kaspersen Nyfiken på får man varje söndag lyssna på när hon möter en gäst som hon helt enkelt är lite extra intresserad av.

I det senaste avsnittet får man träffa Niclas Rodhborn med en minst sagt berörande historia. När han var 19 år gammal förlorade han nämligen sin flickvän som dog bredvid honom i sängen, för att två månader senare råka ut för en bilolycka som gjorde honom förlamad från bröstkorgen och ner. Avsnittet har berört många och flera av Kristins följare har lämnat kommentarer på hennes sociala medier för att berätta hur avsnittet har påverkat de. Men hennes podd är inte det enda hon hyllas för. I ett inlägg på Instagram lyfter hon nu upp en stark insikt hon fått efter sin nya utseendeförvandling.

Annons

Kristins starka insikte efter utseendeförvandlingen

Det är efter att ha sett en bild på sig själv som hon väljer att berätta om en insikt hon fick av att titta på sig själv. Under en bild på när hon ler skriver hon:

”Jag ser en bild på mig själv och första tanken jag får är ”men åh vilka vackra rynkor jag har runt ögonen, va fin jag är med dom”Jag blev så innerligt glad över den genuina och direkta tanken och känslan.”

Hon fortsätter:

”För tänk vad jag måste ha skrattat mycket i mitt liv som gett mig dessa vackra rynkor. Och de minnena bär jag med mig varje dag eftersom de gjort så fint avtryck. Förstår inte varför man pratar om anti-aging. Är det något vi inte kan påverka så är det att bli äldre. Det är ju vackert. Som min kompis Calle sa ”det osar erfarenhet”. Så fin komplimang!Jag passar ju skitbra i mina rynkor! Snyggt tycker jag iallafall. Och det är det viktigaste!”

Annons

Och i kommentarsfältet är det många som håller med tv-profilen och även hyllar henne för att hon lyfter de positiva aspekterna med att åldras.

”Du har både ett fint yttre & ett fint inre och är så omtyckt av människor som inte ens känner dig!”, skriver en följare.

”Tänk om fler pratade om hur vackert det är att åldras. Tack för dina ord, betydelsefulla ord!”, skriver en annan.

Även flera av Kristins kändisvänner sprider sin kärlek under bilden. Bland annat passar Sonja Aldén och kändisstylisten Jonas Hallberg på att berätta hur vacker de tycker att hon är, inifrån och ut.

FOTO: Instagram, TT

Annons