LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Kristin Kaspersens nya karriär – plötsliga vändningen under Let's dance

21 maj, 2023 
Jonna Lawaetz
Kristin Kaspersen
Programledaren Kristin Kaspersen är just nu högaktuell i den pågående säsongen av Let's dance.
Men nu avslöjas Kristins nya jobb – vändningen efter alla år.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kristin Kaspersens privata samtal med Petra Mede innan hon tackade ja till Let's DanceBrand logo
Kristin Kaspersens privata samtal med Petra Mede innan hon tackade ja till Let's Dance

Kristin Kaspersen, 53, föddes rakt in i rampljuset och har varit en offentlig person i hela sitt liv. Genom åren har vi sett henne programleda favoriter som Fångarna på fortet, Biggest Loser och Spårlöst.

Just nu är hon högaktuell i den pågående säsongen av Let's dance. Hon fick ta över rollen som programledare då Petra Medes ryggskada satte stopp för hennes medverkan. Kristin fick med kort varsel ta över rollen och har blivit hyllad till skyarna för sin insats.

Kristin Kaspersen om framtiden i Let's dance

Nu är det bara en Let's dance-lördag kvar och det innebär att Kristin kommer avsluta sitt inhopp i programmet. Men det är fortfarande oklart om Petra kommer leda nästa säsong och hur det blir med Kristins framtid. I en frågestund på Instagram kan Kristin ge oss ett nytt besked om Let's dance.

Annons

– Jag är faktiskt bara inhoppare denna säsong för Petra Mede. Så det viktigaste inför nästa år tänker jag är att Petra blir frisk och inte har ont längre. Så jag är glad att jag har fått göra den här säsongen, säger Kristin och fortsätter berätta om hoppet inför nästa år:

– Jag känner att det är en ära att de frågade mig. Sedan hade jag hoppats på att hon är frisk själv. Så inhoppare den här säsongen och sen hoppas jag att Petra blir frisk och mår riktigt bra.

Kristin uttrycker inte att hon skulle vilja ta sig an en ny säsong, hon förtydligar flera gånger att hon bara är inhoppare. Vem det är som leder nästa säsong återstår att se.

Kristin Kaspersens nya karriär: "Så stolta"

Men nu kan artisten Nanne Grönvall avslöja Kristins nya karriärsteg. I en intervju med Nöjeslivet berättar Nanne om hur hon och bandet One More Time släpper nytt album i höst. Men innan dess är hon aktuell med ett annat låtsläpp, där Kristin har ett finger med i spelet. Den nya låten är en körlåt som heter Kärleken.

Annons

Förutom Kristin medverkar även Caroline af Ugglas, Hanna Hedlund och Anne-Lie Rydé, för att nämna några. Nanne kallar dem för kärlekskören.

– Det känns underbart som en start att få göra detta med det här fantastiska gänget och vi har haft så vansinnigt roligt under inspelningen av låten. Vi är alla så stolta över låten och att få göra den, som betyder så mycket för oss, tillsammans med hela detta gäng, säger Nanne till Nöjeslivet.

Hänt har sökt Nanne Grönvall för en kommentar.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons