LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Kristin Kaspersen om framtiden i Let’s dance – vem leder nästa säsong?

19 maj, 2023 
Kristin Kaspersen tog över Let's dance efter att Petra Mede tvingades hoppa av.
Nu ger Kristin besked om framtiden – och hennes stora önskan är att Petra kommer tillbaka.
Annons
Kristin Kaspersens privata samtal med Petra Mede innan hon tackade ja till Let's DanceBrand logo
Kristin Kaspersens privata samtal med Petra Mede innan hon tackade ja till Let's Dance

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Petra tvingades hoppa av sitt uppdrag bara dagar innan säsongspremiären. Detta till följd av ryggproblem som hon tampats med under en längre tid. Istället blev det Kristin som fick ta Petras plats bredvid David Lindgren i tv-rutan.

Tittarnas jubel efter Eric Saades inspel i Let's dance

Frågan om att leda Let's dance kom med kort varsel för Kristin och nyligen kunde hon inte medverka under en sändning eftersom hon hade ett uppdrag som redan var planerat. Som Kristins vikarie tog förra årets vinnare, Eric Saade, över programledarrollen för kvällen.

Tittarna jublade över Erics inspel och på sociala medier öste kommentarerna in och det var flera som delade med sig av sina åsikter efter Erics programledardebut i Let´s dance.

Annons

”In med Eric superduktig, succé med David. Tempot höjdes avsevärt”, skrev en följare.

”Bästa killarna låt dom bli kvar”, kommenterade en annan.

”Behåll dessa 2 härliga killar, var riktigt roligt igår och Eric gjorde ett kanon jobb David är alltid bra”, skrev en tredje.

Flera tittare uttryckte även att Eric borde ta över och fortsätta som programledare istället för Kristin.

– Nej men gud vad taskigt, jag tycker bara att det är smickrande. Samtidigt så är Kristin fullblodsproffs när det kommer till det här. Det känns som att jag är inne på hennes mark och lånar lite, men nästa vecka kommer proffset tillbaka, sa Eric till Aftonbladet efter programmet.

Kristin Kaspersen om framtiden i Let's dance: ”Bara inhoppare”

Nu börjar det dra ihop sig till final och Kristin kommer då avsluta sitt inhopp i Let's dance. Men det är fortfarande oklart om Petra kommer leda nästa säsong och hur det blir med Kristins framtid. I en frågestund på Instagram kan Kristin ge oss ett nytt besked om Let's dance.

Annons

– Jag är faktiskt bara inhoppare denna säsong för Petra Mede. Så det viktigaste inför nästa år tänker jag är att Petra blir frisk och inte har ont längre. Så jag är glad att jag har fått göra den här säsongen, säger Kristin och fortsätter berätta om hoppet inför nästa år:


– Jag känner att det är en ära att de frågade mig. Sedan hade jag hoppats på att hon är frisk själv. Så inhoppare den här säsongen och sen hoppas jag att Petra blir frisk och mår riktigt bra.

Kristin uttrycker inte att hon skulle vilja ta sig an en ny säsong det kommande året. Hon förtydligar även flera gånger att hon bara är inhoppare. Det återstår att se helt enkelt!

FOTO: KARIN TÖRNBLOM/TT

Annons