kristin kaspersen

Följarnas chock efter bilden på Kristin Kaspersens pappa: ”Tveklöst”

Följarnas chock efter bilden på Kristin Kaspersens pappa: ”Tveklöst”

Kristin Kaspersen delar gärna med sig av sitt liv på sociala medier.
Nyligen publicerade hon en bild tillsammans med sin pappa, och följarna kan inte tro sina ögon.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Så träffade Björn Ulvaeus sin kärlek Christina Sas – nu berättar han om glädjen
0:50

Efter reklamen: Så träffade Björn Ulvaeus sin kärlek Christina Sas – nu berättar han om glädjen

(0:50)

Slå på ljud

Kristin Kaspersen, 53, är just nu högaktuell i den pågående säsongen av Let's dance. Hon fick ta över rollen som programledare då Petra Medes ryggskada satte stopp för hennes medverkan. Kristin fick med kort varsel ta över rollen och har blivit hyllad till skyarna för sin insats hittills.

Kristin delar ofta med sig av sitt liv på sociala medier och under våren har vi inte bara fått följa hennes resa i Let's dance, men även glimtar från familjelivet och hennes flytt.

Kristin Kaspersen flyttar – berättar om bostaden

Kristin flyttade nyligen in i en ny lägenhet. I en intervju med Amelia berättade hon att den nya bostaden är mindre, men att den är lugnare, vilket hon föredrar.

– Jag bara hittade den här lägenheten och tyckte om den. Även om jag trivdes jättebra där jag bodde tidigare, så är den här lägenheten lite mindre och ligger lite lugnare. Att det blev tystare tycker jag är skönt.

Den har även detaljer som hon saknat tidigare.

– Det finns också en öppen spis och det har jag längtat efter. Den sociala delen är lite större, så fler får plats, medan sovrummen är något mindre, säger hon och fortsätter:

– Många tror att jag har flyttat till en etagevåning, vilket någon skrev, men det är en vindslägenhet. Jag tror att de har utgått från en bild där man ser något som ser ut som en liten trappa, men det är en detalj som hör till murstocken som bara en liten tomte skulle kunna kliva upp på.

Följarnas chock efter bilden på Kristin Kaspersens pappa Kjell

På senaste har Kristin även delat med sig av härliga foton och minnen tillsammans med familjen. Nyligen fyllde hennes storasyster Malin Berghagen år, vilket hon uppmärksammade med en fin hyllning till födelsedagsbarnet.

Nyligen publicerade Kristin en bild på henne själv och sin pappa, Kjell Kaspersen, 84, där hon passade på att uttrycka sin kärlek för honom.

"Min Pappa, världens bästa!", skriver hon till bilden.

Men det är inte den fina hyllningen som följarna reagerar på. Det är hur slående lika Kjell och Kristin är.

"Tror dig, tveklöst", skriver en följare.

"Superfina är ni. Du är lik både din pappa och mamma. Du har verkligen fått de bästa dragen hos var och en av dem.", skriver en annan.

"Så lika ni är, stilig pappa du har", hälsar en tredje.

"Du är din far upp i dagen", skriver en fjärde.

FOTO: Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN