Kristin Kaspersen flyttar – hyr ett hus i Stockholms skärgård: ”Mindre”

Kristin Kaspersen.

Kristin Kaspersen flyttade nyligen till en mindre lägenhet.
Nu berättar hon om anledningen – och avslöjar samtidigt att hon hyr ett hus i Stockholms skärgård.
– Den här lägenheten är lite mindre, säger Kristin till Amelia.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kristin Kaspersens privata samtal med Petra Mede innan hon tackade ja till Let's Dance
0:45

Efter reklamen: Kristin Kaspersens privata samtal med Petra Mede innan hon tackade ja till Let's Dance

(0:45)

Slå på ljud

Kristin Kaspersen, 53, är just nu aktuell i den pågående säsongen av Let's dance. Hon fick ta över rollen som programledare då Petra Medes ryggskada satte stopp för hennes medverkan. Kristin fick med kort varsel ta över rollen och har blivit hyllad för sin insats hittills.

– Jag tänkte nog framförallt på Petra, det var det jag kände mest för och nog hade lite svårt att släppa. Sen kollade jag kalendern, sa Kristin till Hänt om att få frågan att ta över.

Men det är inte bara inom karriären som det har skett förändringar för Kristin, på det privata planet har hon nämligen varit med om en flytt.

Kristin Kaspersen flyttar till en mindre lägenhet

Kristin flyttade nyligen in i en ny lägenhet. I en intervju med Amelia berättar hon nu att den nya bostaden är mindre, men att den är lugnare, vilket hon föredrar.

– Jag bara hittade den här lägenheten och tyckte om den. Även om jag trivdes jättebra där jag bodde tidigare, så är den här lägenheten lite mindre och ligger lite lugnare. Att det blev tystare tycker jag är skönt.

Den har även detaljer som hon saknat tidigare.

– Det finns också en öppen spis och det har jag längtat efter. Den sociala delen är lite större, så fler får plats, medan sovrummen är något mindre, säger hon och fortsätter:

– Många tror att jag har flyttat till en etagevåning, vilket någon skrev, men det är en vindslägenhet. Jag tror att de har utgått från en bild där man ser något som ser ut som en liten trappa, men det är en detalj som hör till murstocken som bara en liten tomte skulle kunna kliva upp på.

Därför hyr Kristin ett hus i Stockholm skärgård

Kristin har även ett hus i Järvsö men när hon behöver lämna stan för återhämtning kan resan dit kännas lång, därför har hon kommit på en lösning –nämligen att hyra ett hus i Stockholms skärgård.

– Jag hyr ett hus på ön under lågsäsong. Återhämtning är viktigt. Även om man bara hinner åka ut i en och en halv dag, så är det skönt att komma från stan. Annars har vi ju Järvsö, men det är lite långt att åka för så kort tid. Det är lättare när stället ligger i närheten, säger Kristin till Amelia och fortsätter:

– När jag kommer ut kan jag välja om jag vill vara själv eller umgås med någon. Jag har lärt känna flera på ön och går jag ner till Seglarhotellet eller Värdshuset så hittar jag alltid någon jag känner. Sönerna tycker också om att vara på ön, så de åker ut ibland.

FOTO: Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN