LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Kristin Kaspersens nya ingrepp – nu visar hon upp resultatet: ”Glad”

20 okt, 2023 
KRISTIN KASPERSEN
Kristin Kaspersen har precis genomgått en operation. Nu visar hon upp resultatet!
”Jag är seg men glad”, skriver hon på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kristin Kaspersen om Petra Medes hälsa – framtiden i Let's danceBrand logo
Kristin Kaspersen om Petra Medes hälsa – framtiden i Let's dance

Det händer mycket för Kristin Kaspersen just nu. För några veckor sedan fyllde hon 54 år och det firades givetvis med dunder och brak, närmare bestämt ute i skärgården med hennes nära och kära.

Vid sidan av detta har hon haft en nära familjemedlem som kämpat med hälsan, nämligen Lasse Berghagen. Det var med stor sorg som familjen nu behövt meddela att Lasse inte klarade av kampen. Han blev 78 år gammal.

”Finaste finaste Lasse! Du orkade inte längre men som du kämpat! Tack för att du alltid visat mig kärlek och omtanke. Tack för att jag fått en av dom finaste systrar man kan få, och dessutom en extrasyster i Maria. Tack för skratt och bus och för alla dina fina sms genom åren med pepp. Nu lyser du, som den stjärna du är, upp vår himmel med de andra stjärnorna. Sjung med mamma och ta en whisky när du jammar med dina musikanter och kollegor. Du finns alltid kvar hos oss! Älskar dig Lasse!”, skriver Kristin på Instagram.

Annons

Kristin Kaspersen om resultatet efter ingreppet

Men det finns faktiskt ytterligare något som tyngt Kristin den senaste tiden. Nämligen en led i ett finger och de senaste veckorna har hon gått runt med en gipsad hand.

Förra veckan gjorde hon en operation där hon stelopererade fingret. Ingreppet gick bra och Kristin kände sig seg men glad efter operationen.

”Nu är det klart, allt har gått toppen. En liten led i fingret är stelopererad. Allt brosk var borta och ben gnagde mot ben. Därför var smärtan där. Men nu är det gjort och jag är glad. Lite seg men glad.”

Nu har Kristin varit på återbesök hos läkaren och det går verkligen framåt! Nu är gipset borta och endast en lite nätt skena behövs för att stödja upp fingret efter ingreppet.

”Titta vad fint! Stygn borta. Det läker bra säger dr och fick en betydligt mindre skena. Så skönt. Nu är det 5 veckor med en nättare skena men känns som ingenting jämfört med gips!”, skriver hon i en Instagram-story.

KRISTIN KASPERSEN

Därför vill inte Kristin Kaspersen göra skönhetsingrepp

Att åldras är något som Kaspersen är stolt över. När hon fyllde 50 för några år sedan berättade hon om varför hon älskar sina rynkor så mycket – för att de visar att hon levt sitt liv.

Annons

– Alla måste få känna vad som är vackert, jag tycker att ålder och rynkor är vackert eftersom det speglar erfarenheter och personligen vill jag inte ta bort dem. Det handlar om att lära sig hur man förändras med åren, och trivas med det. Min pappa berättade att han läst att sångerskan Marie Fredriksson sagt ”jag välkomnar varje rynka för det betyder att jag får bli äldre”, vilket jag tyckte var så klokt. Men jag dömer ingen för vad den vill göra med sitt utseende. Det viktigaste är att man känner sig fin och mår bra, sa hon till Svensk Damtidning då.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons