Kristin Kaspersens nya framtidsbesked – efter förändringen

Kristin Kaspersen om planen efter alla inställda jobb.
Kristin Kaspersen är en av dem som drabbats av inställda jobb under Corona-krisen.
Nu skriver hon om sin plan inför framtiden.
”När jag leder mig själv kan jag hjälpa andra”, skriver Kristin.
Annons

Kristin Kaspersen, 50, gjorde succé förra året när hon var med i Let’s dance i TV4. Tillsammans med Calle Sterner, 30, vann hon första pris efter att ha dansat sig in i svenskarnas hjärtan.

Kristin och Calle blev vänner under Let’s dance och i mars åkte de Vasaloppet tillsammans.

Annons
Kristin Kaspersen och dansaren Calle Sterner vann Let
Kristin Kaspersen och dansaren Calle Sterner vann Let’s Dance förra året.
Annons

Precis som många andra har Kristin Kaspersen känt av de effekter som Coronaviruset har på samhället. Många som arbetar med kultur har fått uppdrag inställda på grund av smittrisken och nya regler kring stora folksamlingar. Detta har också drabbat Kristin.

Att stå stark med med ett lugn i dessa tider. Ja, det kan vissa dagar kännas svårt. Men för mig är det enormt viktigt att hitta tillbaka till den känslan när jag tappar den. Nästan alla jobb jag var bokad för i vår är inställda. Och jag är bara en i mängden som står inför en oviss framtid”, skriver Kristin Kaspersen på Instagram.

Mitt i all oro skickar hon kärlek och stöd till den vårdpersonal som arbetar hårt – och till dem som vill arbeta men inte kan.

Annons

Städar sitt hem

Under den ofrivilliga paus som uppstått har Kristin Kaspersen gjort en plan för sitt arbete, skapat struktur och sett över sina möjligheter – något hon ser som positivt.

Känns skönt att ta tillfället att stanna upp, titta på hur jag vill jobba framöver, vad vill jag ha i mitt liv och samtidigt ge mig tid för återhämtning. Jag gör även saker jag annars inte hinner ta tag i som att rensa garderober och skåp”, skriver hon.

View this post on Instagram

Att stå stark med med ett lugn i dessa tider. Ja, det kan vissa dagar kännas svårt. Men för mig är det enormt viktigt att hitta tillbaka till den känslan när jag tappar den. Nästan alla jobb jag var bokad för i vår är inställda. Och jag är bara en i mängden som står inför en oviss framtid. Känslan är märklig, det är oroligt. Vi är många som delar den här situationen just nu. Samtidigt vi vet att det finns dom som jobbar dygnet runt för att hjälpa och rädda människor i dessa tider. All kärlek till dom! Och all kärlek till er som inte vill något hellre än att jobba men inte kan. Alla behöver hitta sitt förhållningssätt till den situationen vi är i. För mig handlar det om att leda mig själv på bästa sätt och hålla stressen borta. Jag har lagt upp en plan för de närmaste månaderna, försökt fått struktur i vad mina jobb är men också vilka möjligheter jag har. Och det är så spännande att i en sån här tid se lite utanför där jag är, när tiden bara rusar på. Känns skönt att ta tillfället att stanna upp, titta på hur jag vill jobba framöver, vad vill jag ha i mitt liv och samtidigt ge mig tid för återhämtning. Jag gör även saker jag annars inte hinner ta tag i som att rensa garderober och skåp. Så fantastiskt skönt att göra det renare runt om mig. Jag kanske t o m ska rensa källaren. Tiden finns nu. Och när jobben är här igen har jag förhoppningsvis mer energi, mer idéer om nya möjligheter och ett renare och lugnare hem att landa i. Det är min plan. När jag leder mig själv kan jag hjälpa andra. En tid med så mycket oro men också en tid som förenar på ett fint sätt. Så härligt att se i alla olika kanaler hur människors kreativitet kommer fram och där så många sträcker ut en hand för att hjälpa. Idag känner jag mig båda stark och lugn. Där trivs jag! Så tvätta händerna och var rädd om er och de ni har runt om er.

A post shared by Kristin Kaspersen (@kaspersen) on

Annons

Hon planerar också att rensa ur källaren och se till att ha rent och snyggt omkring sig.

Det är min plan. När jag leder mig själv kan jag hjälpa andra. En tid med så mycket oro men också en tid som förenar på ett fint sätt”, skriver Kristin Kaspersen och fortsätter:

Så härligt att se i alla olika kanaler hur människors kreativitet kommer fram och där så många sträcker ut en hand för att hjälpa.”

Annons

FOTO: Patrik Österberg/TT, Karin Törnblom/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…