LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Följarnas frågor till Kristin Kaspersen – efter nya bilden på Instagram

16 aug, 2023 
KRISTIN KASPERSEN
Kristin Kaspersens kärleksliv är alltid ett hett samtalsämne och männen som figurerar på hennes Instagram-konto.
Nu undrar följarna om en ny kille!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kristin Kaspersens privata samtal med Petra Mede innan hon tackade ja till Let's DanceBrand logo
Kristin Kaspersens privata samtal med Petra Mede innan hon tackade ja till Let's Dance

Kristin Kaspersen, 53, har varit känd sedan barnsben eftersom hon föddes rakt in i rampljuset. Hon är en folkkär programledare som vi genom åren har sett leda program som Fångarna på fortet, Biggest Loser och Spårlöst. Hon har även lett galor som Idrottsgalan.

Senast vi såg henne i tv-rutan var i våras då hon fick ta över rollen som programledare för Let's Dance efter att den tidigare programledaren Petra Mede drabbats av ryggproblem.

Hur det blir nästa säsong återstår fortfarande att se, självklart hoppas alla på att Petra kurerar sig. Hennes presskontakt Peter Jansson meddelade nyligen för Hänt hur det ser ut.

– Petra är sjukskriven. Hon har problem med sin rygg som du säkert vet. Tanken är att vi ska fortsätta att spela föreställningen när hon är återställd men i dagsläget så kan jag inte säga när detta blir.

Annons

Kristin Kaspersens sommar med Filip och Linn

När det kommer till Kristins insats i Let's dance så gav tittarna tumme upp, de var med andra ord mycket nöjda. Det syntes tydligt att Kristin var glad över att va tillbaka i danslokalerna, eftersom hon själv vunnit tävlingen 2019 och 2021 vann hennes son Filip Lamprecht, 26.

Efter Let's dance-säsongen har Kristin inte synts till i rutan, men hon verkar njuta av att bara vara och umgås med familj och vänner.

De senaste månaderna har varit händelserika då hon bland annat har besökt Norge med sönerna Filip Lamprecht och Leon Fahlén, yngsta sonen har tagit studenten och nyligen var hon i Järvsö tillsammans med Filip och hans danspartner Linn Hegdal, 28.

Den senaste tiden verkar det som att Filip och Linn har börjat umgås mer och mer och vissa misstänker att det är mer än vänskap mellan dem. Filips kärleksliv är ständigt ett hett samtalsämne och så är det även när det gäller Kristins kärleksliv.

Annons

Frågorna kring mannen på Kristin Kaspersens bild

Nu har hon lagt upp en bild där hon poserar på sin båt och vid hennes sida står en för många okänd man. Nu väller frågorna in om vem han kan tänkas vara.

”Hittat en matros också…”, skriver Pernilla Wahlgrens fästman Christian Bauer.

”Vilken pärla! Ingår mannen?!”, skriver en annan.

”Snygg TRIO. Lycka till”, skriver en tredje person och syftar på Kristin, mannen och båten.

Men mannen på bilden är ingen okänd. I inlägget har Kristin Kaspersen taggat Fredrik Palmquist, Marie Serneholts fästman, som jobbar som försäljare.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons