LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Peg Parneviks sms från Filip Lamprecht efter uppbrottet

28 jun, 2023 
Amanda Rönnell
Linn Hegdahl, Filip Lamprecht, Peg Parnevik
Peg Parneviks tvingades återuppleva dumpningen från Filip Lamprecht – som många spekulerar har hittat en ny flamma i Let's Dance-stjärnan Linn Hegdal.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Ola Wenström och hustrun Lotta om vänskapen med Mia och Jesper ParnevikBrand logo
Ola Wenström och hustrun Lotta om vänskapen med Mia och Jesper Parnevik

Peg Parnevik, 27, och modellen Filip Lamprecht, 26, var ett par i sex år, men relationen tog plötsligt slut 2021 när Filip medverkade i Let's Dance.

I programmet dansade Filip med Linn Hegdal, 27. Dansparet blev snabbt nära och under säsongen började ett romansryktet att spridas. Om Filip och Linn faktiskt blev mer än vänner har inte bekräftats, men nyligen kunde Hänt rapportera att de firat midsommar tillsammans.

Peg Parneviks insikt: ”Exakt samma sms”

I veckans poddavsnitt av systrarna Peg och Penny Parneviks, 26, podd Peg & Penny berättar Peg om att hon av en slump råkade få upp en screenshot från en sms-konversation med Filip. Sms:en var från när han dumpade henne för tre år sedan, och att se dem igen rörde upp känslor.

Sms:et var nämligen kusligt likt det sms hon fått när det tog slut mellan henne och musikproducenten Jesper Nicklasson.

– Jag kollade på det och jämförde med nu när jag blev dumpad och hur han skrev och – Identiskt – det är exakt samma sms. Först och främst: Man dumpar inte någon på sms. För det andra, hur har ni träffas och skrivit ihop de här sms:en tillsammans?, säger Peg i podden.

Annons

Hon berättar att hon av respekt för dem inte vill avslöja exakt vad de skrev, men att de inledde med att de visste att vad de gjorde var själviskt, men att de kände att de behövde göra som de gjorde.

Peg Parnevik om att bli dumpad på sms – två gånger i rad

Det är alltså inget nytt för Peg att bli dumpad på sms, något som hon menar är ett omoget beteende.

– Man har så många bättre alternativ än att dumpa någon som man bor med på sms. Det gör man inte, säger Peg upprört och fortsätter:

– Att aldrig ringa, eller mötas upp och ventilera och förklara, att inte samla ihop sina grejer tillsammans och prata om det – alltså psykopater, förlåt.

Penny undrar varför detta händer Peg ännu en gång, och Peg har en teori:

– För att universum vill att jag ska träffa någon som inte är så, någon som är mogen, säger hon.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons