ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Lisa Miskovskys hälsobesked – kampen efter svåra tiden: ”Blödningar”

28 jun, 2023 
Lisa Miskovsky
Lisa Miskovsky är en av artisterna som är bokad till Solliden sessions.
I en intervju med Hänt berättar hon nu om sina röstproblem efter den okända hälsokampen.
– Jag fick blödningar på båda sidor innan pandemin 2020, säger hon till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Rudar Sögaard – så ser kärlekslivet utBrand logo
Rudar Sögaard – så ser kärlekslivet ut

Lisa Miskovsky, 48, har härliga sommarplaner framför sig. Utöver semester med familjen väntar ett storslaget framträdande under Solliden sessions, som Lisa gör tillsammans med Martin Stenmarck, 50.

– Jag blev så glad att det var just han jag skulle dela scen med denna sommar. Helt perfekt, säger Lisa till Hänt.

Det är dagen efter kronprinsessan Victorias födelsedag som Martin och Lisa uppträder tillsammans. Om kungafamiljen finns på plats återstår att se men förmodligen är de fortsatt kvar på Öland efter Victoriadagarna.

Lisa Miskovskys okända hälsokamp: ”Fick blödningar”

Inför sommarens spelningar har Lisa däremot stött på ett problem, hon har nämligen ordentliga röstproblem och behöver nu vila rösten ordentligt. Det berättar hon i en intervju med Hänt.

Annons

Hur är det med dig?

– Bra förutom att jag har som vanligt strul med stämbanden på grund av pollen och ansträngning, brukar bli så den här tiden på året då allt drar igång innan sommaren, säger Lisa till Hänt.

Hon fortsätter:

– Jag fick blödningar på båda sidor innan pandemin 2020. Så efter det krävs det mer omsorg och träning men det har jag fått hjälp med, men de är helt klart känsligare och det kommer fram i sjukdomstider och när det blir mycket pollen.

Kan rösten komma att påverka sommarens konserter?

– Nej inte spelningarna, detta är jag van vid, så man behöver bara leva lite annorlunda, så är det bara. Sova, prata lite och träna rösten. Lite tråkigt blir det.

Så förbereder sig Lisa Miskovsky inför sommarens spelningar

Inför att Lisa ska ta sig an sommaren spelningar laddar hon nu upp med lite ledighet och fokuserar på saker hon tycker är extra kul att göra.

– Jag surfar, då helt ensam utanför mitt hus.. jobbar bort massa och fixar med gården och huset. Skruvar, målar och röjer med röjsågen.

FOTO: TT

Annons