LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Kristin Kaspersens starka ord till manliga artisten efter pussbilden

18 nov, 2022 
Kristin Kaspersen
Kristin Kaspersen syntes pussa en man i somras.
Nu delar hon med sig av några ord gällande känslorna för artisten från bilderna.
”Jag älskar dig”, skriver Kristin på Instagram.
Annons
Kristin Kaspersen om sommarplanerna – återförenas med norska pappanBrand logo
Kristin Kaspersen om sommarplanerna – återförenas med norska pappan

Kristin Kaspersen, 53, har levt som singel under många års tid men kärlek har hon fullt av i sitt liv. I somras delade hon med sig av en bild där hon syntes kyssa en man – nämligen artisten Andreas Lundstedt, 50. Bilderna var tagna under Andreas storslagna 50-årsfest och glädjen var total.

”Idag har vi firat vår älskade fina vän Andreas Lundstedt som fyller 50 år! Du är så älskad! Och som någon sa ”du ger alltid mer än du tar”. Så tacksam över DIG!”, skrev Kristin till kyssbilderna.

Starka orden efter kvällen ihop: ”Vilken jävla kväll”

Att relationen är stark och innehåller mycket känslor står inga tvivel kring. Nu har Kristin ännu en gång uttalat sig om Andreas. På Instagram story skriver hon om kvällen ihop med den manliga artisten.

”Så obehagligt stolt över dig min fina fina vän! Vilken jävla kväll. Jag älskar dig”, skriver hon.

Kristins instagram story
Foto: Instagram

Kristins hemlighetsfulla kärleksliv sedan skilsmässan

Kristin syns ofta i tv-rutan eller under andra offentliga tillställningar men när det gäller kärlekslivet håller hon det mesta privata. För 25 år sedan blev Kristin mamma till sonen Filip Lamprecht, 25. Det var tillsammans med dåvarande pojkvännen Martin Lamprecht, 59, som Kristin skaffade sitt första barn.

Annons

Relationen mellan Kristin och Martin fick sig däremot ett slut och Kristin fann istället lyckan i Hans Fahlén, 58. År 2003 sa paret ja till varandra och året därpå föddes Kristins andra son Leon Fahlén, 18.

Efter tio år tillsammans, varav fem som gifta, gick paret plötsligt skilda vägar. Sedan skilsmässan har Kristin levt som singel, iallafall offentligt sätt.

I sin podcast Nyfiken på har kärlek varit ett återkommande ämne. Tidigare har Kristin berättat att hon gärna skulle träffa någon att dela livet med men att hon också kommit till en punkt där hon känner att hon trivs väldigt bra med att leva ensam.

– Jag har varit singel länge, mår bra där. Men självklart vore det jättehärligt att träffa någon. Men då kan man känna att då ska det fan vara bra. Jag har ett så bra liv, sa hon då i podcasten.

FOTO: TT

Annons