Kristin Kaspersens hemliga knep – så vann hon Let’s dance 2019

kristin kaspersens hemliga knep för att vinna let's dance 2019
Kristin Kaspersen knep till slut segern I Let's dance 2019. Nu avslöjar hon det hemliga knepet som hjälpt henne hela vägen till vinsten.
Annons

I finalen av Let’s dance på TV4 kämpade programledaren Kristin Kaspersen, 49, och Calle Sterner, 29, mot skidskyttedrottningen Magdalena Forsberg, 51, och Tobias Karlsson, 42. För första gången sedan 2016 var det två kvinnor i finalen, och det var till slut Kristin Kaspersen som tog hem vinsten och den berömda glasskon.

Annons
Kristin Kaspersen och Magdalena Forsberg står på varsin sida om glasskon i Let
Kristin Kaspersen och Magdalena Forsberg gjorde upp om glasskon i finalen av Let’s dance 2019.

Så har Calle Sterner hjälpt Kristin Kaspersen i Let’s dance

Kristin Kaspersen har varit en storfavorit sedan start och under sin resa har hon gång på gång hyllat sin danspartner Calle Sterner. Hon säger att det är han som ligger bakom större delen av allt hon gjort på dansgolvet.

Annons

– Jag är van att vara programledare och kanske hålla tillbaka lite, men det har bubblat inom mig den här teaterapan. Och när Calle då skriker ”kom igen, ta ut det, mer kan du”. Det har verkligen hjälpt mig att släppa loss. Det är så härligt. Han har inte bara lärt mig att dansa utan lockat fram det som finns inuti mig, säger hon.

Kristin Kaspersen och Calle Sterner skrattar i Let
Calle Sterner har betytt mycket för Kristin Kaspersen. han har bland annat lockat fram skrattet i henne.

Ett annat knep som tittarna aldrig har fått se är de otaliga timmar som Kristin Kaspersen har lagt på att studera dans. Förutom att träna flera timmar om dagen har hon även använt sig av en annan metod utanför danssalen.

– Jag sitter ju och kollar Youtube mycket, hur tjejerna rör sig. Så inför varje program tittar jag hur proffsdansarna rör sig, de som tävlar, så försöker jag med Calles hjälp få in den känslan och tekniken.

Annons

”Irriterad på mig själv”

Ibland har det dock fått henne att vara extra hård mot sig själv.

– Jag kan ju bli så irriterad på mig själv när vi filmar på repetitionerna och så kommer jag hem och tittar så ser jag inte alls ut som de andra. Jag känner att jag ser ut som dem men jag fattar ju att jag är amatör i jämförelse, säger Kristin Kaspersen.

Så här i efterhand verkar det ändå som att henens knep fungerade. Stort grattis till vinsten säger vi till Kristin Kaspersen och Calle Sterner!

Finalen av Let’s dance sänds på fredag klockan 20.00 på TV4 och på TV4 play.

Annons

FOTO: TT/Karin Törnblom

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…