Kristin Kaspersens bebislycka – visar upp nytillskottet i familjen

Kristin Kaspersens bebislycka – visar upp nytillskottet i familjen

Kristin Kaspersen visar gärna upp sina barn på sociala medier.
Nu visar hon upp ännu en lycka – nämligen en bebislycka!
Se bilderna här!
Kristin Kaspersen om sommarplanerna – återförenas med norska pappan
0:53

Efter reklamen: Kristin Kaspersen om sommarplanerna – återförenas med norska pappan

(0:53)

Slå på ljud

Kristin Kaspersen, 52, har varit en av våra mest folkkära tv-personligheter under många år. Karriären började på 90-talet och hennes första jobb i rutan var på vädret på TV3 i Norge.

Sedan dess har karriären gått spikrakt uppåt och hon har vunnit flera prestigefulla priser för sitt jobb. År 1993 vann Kristin det prestigefyllda tv-priset Hyland Priset för Sveriges populäraste tv-personlighet och även Aftonbladets tv-pris som Sveriges populäraste kvinnliga tv-personlighet.

Idag syns hon inte lika mycket i tv-rutan, men lika aktuell är hon för det. Hon driver nämligen sin egna podcast Nyfiken på och föreläser.

Dessutom klev hon segrande ur kampen i Let's dance 2019 och fick därmed ta emot den ärofyllda glasskon.

Kristin om sorgen efter sin mammas borgång

Många i Kristin Kaspersens närmsta familj är väl igenkända av svenska folket. Hennes mamma var den så folkkära Lill-Babs som tyvärr lämnade oss 2018.

När Hänt träffade Kristin i samband med mors dag berättade hon om sorgen.

– Hon är ju med mig varje dag. Det är klart jag tänker på henne den dagen, för jag tänker ju på henne varje dag. Det tycker jag att vi ska göra oavsett om de [våra mödrar] är med oss eller inte, sa hon till Hänt.

Kristin har även två systrar – Malin Berghagen, 56, och Monica Svensson, 67. De senaste åren har även hennes son Filip Lamprecht, 25, blivit en stor mediaprofil. Mycket av kändisskapet kom efter hans vinst i Let's dance 2021. Sådan mor sådan son, som uttrycket lyder.

Här visar hon upp bebislyckan!

Men Kristins bror Joakim Kaspersen syns däremot inte i mediabruset lika mycket som resten av familjen.

Han är bosatt i Norge och på Instagram ser man nu att Kristin är och hälsar på sin kära bror och pappa. Det är nämligen så att de fått tillökning i familjen av lilla Hedvig. Kristin visar stolt upp sin brorsdotter på flera underbara bilder på Instagram.

Hälsar på lillebror Joakim med lilla Hedvig. Ett sommarställe jag vuxit upp på som de nu tagit över och renoverat. Sååå fint!”, skriver hon intill en bild på henne och lilla Hedvig.

FRÅN FÖRSTASIDAN