TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Kristin Kaspersens lycka – visar relationen med Let's dance-profilen

28 feb, 2024 
Hedvig Tärnholm
Efter en oförutsägbar paus som chockade Sveriges tv-tittare har Let's dance-gänget nu överraskat med en efterlängtad återförening.
Se här!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Lets Dance-Tobias om kärleken: ”Pojkarna står på rad”Brand logo
Lets Dance-Tobias om kärleken: ”Pojkarna står på rad”

Efter 18 års dansglädje i svenska hem sattes Let's dance oväntat på paus. Det var under sommaren 2023 som TV4 kom med beskedet som chockade både tv-tittarna och de medverkande i programmet.

– Det har varit en enormt stor del av mitt liv i 18 år. Jag kan med handen på hjärtat inte säga hur dem har tänkt. Jag hoppas att det är någon människa där ute som snappar upp det och drar igång det igen, sa Ann Wilson i en intervju med Hänt.

Och Ann Wilsons önskan verkar nu på sätt och vis ha gått i uppfyllelse.

Let's dance-familjens återförening – Kristin syns med dansarna

Nyligen hade några medlemmar av det forna Let's dance-gänget en efterlängtad återförening. Tobias Karlsson har varit en av dansarna i programmet under hela 14 säsonger. På sin Instagram delade han en story där man fick se en glimt av vilka som var med på återträffen.

FOTO: INSTAGRAM

”Mys med Let's dance familjen”, skriver Tobias på sin instagram.

Annons

Kristin Kaspersen har även hon publicerat två Instagram storys från kvällen och glädjen är total!

FOTO: INSTAGRAM
FOTO: INSTAGRAM

Tony Irving om varför programmet slutat sändas

Tony Irving satt i Let's dance-juryn i hela 18 år och efter beslutet delade han sina tankar om varför programmet sattes på paus.

– Det är helt andra förutsättningar. Vi sände det vecka 1 i början, då sände vi under en tid där hela svenska folket är inne på grund av vinter. Vi sände på en fredag där alla har tradition att vara tv-tittare, sen flyttade vi till kvartal två när alla börjar vara utomhus mot slutet på säsongen. Så det är färre som tittar naturligt, sen flyttade vi till lördagar då folk kanske inte har samma traditioner. Fredagar är den stora tv-kvällen. Förutsättningarna har förändrats, berättade han då i en intervju med Hänt.

FOTO: TT

Annons