LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Kristin Kaspersen visar upp nya ingreppet – plötsliga infallet: ”Så nöjd”

20 mar, 2024 
kristin kaspersen
Kristin Kaspersen är mån om sitt utseende och nu har hon gjort något spontant, som hon kommer minnas för livet.
”Så nöjd”, skriver hon på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kristin Kaspersen om Petra Medes hälsa – framtiden i Let's danceBrand logo
Kristin Kaspersen om Petra Medes hälsa – framtiden i Let's dance

Kristin Kaspersen, 54, har alltid många järn i elden. Förutom att hon är en folkkär programledare så driver hon också podden Kaspersen – Nyfiken på där hon träffar människor som gör något hon är nyfiken på.

Idag är Kristin 54 år gammal och att åldras är något som hon är stolt över. När hon fyllde 50 för några år sedan berättade hon om varför hon älskar sina rynkor så mycket – för att de visar att hon levt sitt liv.

– Alla måste få känna vad som är vackert, jag tycker att ålder och rynkor är vackert eftersom det speglar erfarenheter och personligen vill jag inte ta bort dem. Det handlar om att lära sig hur man förändras med åren, och trivas med det. Min pappa berättade att han läst att sångerskan Marie Fredriksson sagt ”jag välkomnar varje rynka för det betyder att jag får bli äldre”, vilket jag tyckte var så klokt. Men jag dömer ingen för vad den vill göra med sitt utseende. Det viktigaste är att man känner sig fin och mår bra, sa hon till Svensk Damtidning då.

Annons

Kristin Kaspersens relation till Pernilla Wahlgren

Tidigare i veckan var Kristin en av alla de kändis-mammorna som var på plats under Mama-galan.

Där delades det ut priser för fulla muggar och det sjöngs och uppträddes av artister såsom Mariette och Janice. Det som alla gästerna hade gemensamt var att de är mammor.

Bland annat fick Pernilla Wahlgren, 56, ta emot priset för Årets mama-ikon, Ida Stark från Gift vid första ögonkastet fick priset för Årets pepp-mama och Rebecca Stella blev Årets glam-mama.

Kristin Kaspersen visar upp nya ingreppet

Kristin Kaspersen var där men inte för att få något pris, utan för att stötta sina vänner. Hon och Pernilla Wahlgren har ju exempelvis känt varandra sedan de var 10 år gamla.

På galan kunde man ta hål i öronen, något som Kristin gärna tackade ja till.

”På Mama-galan. Hittade en skylt där det stod "Här kan du ta hål i öronen". Sagt och gjort! Så nöjd!”, skriver hon och visar upp det nya hålet.

KRISTIN KASPERSEN
FOTO: INSTAGRAM

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons