LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Kristin Kaspersen visar upp lyckan med Filip Lamprecht – bilderna med Linn Hegdal

10 jul, 2023 
Johanna Talamo
KRISTIN KASPERSEN
Filip Lamprecht och Linn Hegdal dansade tillsammans i Let's Dance 2021.
Den senaste tiden har de synts till i många privata sammanhang – nu har det hänt igen!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Allt du vill veta om Filip LamprechtBrand logo
Allt du vill veta om Filip Lamprecht

Filip Kaspersen Lamprecht, 26 och Linn Hegdal, 27 medverkade och vann Let's Dance 2021. I programmet kom de även att bli nära vänner och flera tittare trodde att det var mer än vänskap mellan dem. Detta var dock inget som stämde eftersom både Filip och Linn hade partners vid det laget.

Men efter det har mycket hänt. Filip som var tillsammans med Peg Parnevik, 27, har blivit singel och även Linn, som då bodde med sin pojkvän Jacob Persson, 28, bor nu själv.

Man ska inte sticka under stol med att det uppstod ett romansrykte mellan Filip och Linn under deras medverkan i Let's Dance och nu har ryktena tagit fart igen.

Den ryktade romansen mellan Filip Lambrecht och Linn Hegdal

Let's Dance–duon kom att bli nära vänner redan under programmets gång och i september 2021 hyllade Filip sin danspartner i ett känslosamt grattis–inlägg på Instagram.

Filip uttryckte att det nästan kändes skrämmande att de känt varandra så kort tid och beskrev hur tacksam han var för hur mycket Linn funnits för honom.

Annons

”Det slog mig precis när jag satt och skulle sammanfatta hur tacksam och stolt jag är att få vara en liten roll i din blockbuster, hur enormt mycket du har burit mig och stöttat mig när saker har varit nytt eller kanske inte skitlätt”, skrev Filip då och fortsatte.

”Hur du har pallat med men mest av allt hur mycket vi har fått uppleva. Och det som är nästintill skrämmande är att jag lärde känna människan i år?! Stort stort grattis min fantastiska vän! Jag ser fram emot att försöka ge tillbaka det du gjort för mig under denna korta tid, resten av livet! Ingen är som du!”

Duon syntes tillsammans nyligen när de åkte på en resa till Rom ihop och nyligen firade de dessutom midsommar tillsammans i sällskap av Filips mamma Kristin Kaspersen.

Let's Dance–duon på familjeresa – Kristin Kaspersen visar upp lyckan

Filip och Linn verkar stortrivas i varandras sällskap och nu har de återigen gett sig ut på ännu en resa, denna gång till Norge. Tillsammans med Kristin Kaspersen reste dem till Norge för en familjeresa där de hälsat på släkt till Filip och Kristin.

Annons

I ett nytt inlägg på Kristin Kaspersen Instagram kan vi ta del av bilder på den lyckliga familjeresan där hon skriver:

”Roadtrip till pappa/bestefar i Norge. Vi åkte förbi huset jag växte upp i på Ulvøya utanför Oslo och sen ut till landet. Pappa och hans sambo Hanne (Minoos nya bästis)var där. Min lillebror Joakim med sin Jenny kom ut med deras dotter Hedvig. Även min andra bror Kriss sambo Rita och deras två barn Sophia och Liam hälsade på. Så värdefulla dagar med familjen som jag är så otroligt nära om än de bor så långt borta.Landstället har jag varit på sedan jag var 5 år varje sommar. Och jag slås över varför jag älskar närheten till havet och klipporna… det är där jag delvis vuxit upp.Så innerligt tacksam för den här helgen och min fantastiska familj.”, skriver hon i inlägget.

Huruvida en romans mellan dem är aktuell har dessvärre inte bekräftats men att Filip och Linn kommit varandra närmare går inte att förneka. Det är dessutom uppenbart att inte bara Filip trivs i Linns sällskap utan även mamma Kristin.

KRISTIN KASPERSEN, LINN HEGDAL

FOTO: Karin Törnblom/TT/Jonas Ekströmer/TT

Annons