LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Kristin Kaspersen visar upp hemliga kärleken – efter år av tystnad

15 feb, 2024 
Kristin Kaspersens son Filip Lamprecht har funnit kärleken i Linn Hegdal.
Hela familjen har varit hemlighetsfulla kring den nya relationen.
Nu visar Kristin upp sonens kärlekslycka på Instagram!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här reagerar Peg Parnevik på att Filip Lamprecht och Linn Hegdal är ett parBrand logo
Här reagerar Peg Parnevik på att Filip Lamprecht och Linn Hegdal är ett par

”1 år idag! Jag är störtkär, lycklig och utöver att hon spiller ganska ofta och nyser lite märkligt så är hon fan otrolig”, skrev Filip på Instagram då.

Paret träffades första gången 2021, då de var danspartners och dessutom kammade hem hela kalaset, i Let's Dance. Då var de båda i en relation sedan innan, men när de tog slut så fann de varandra. Sedan dess har mycket i turturduvornas liv. De har bland annat firat midsommar ihop, varit på flera resor och Linn har också varit med på flera av Filips familjetillställningar.

Filip Lamprechts kärlekshyllning till Linn Hegdal

Nyligen var det Alla hjärtans dag då Linn och Filip delade fina kärlekshyllningar till varandra. Dagen till ära verkade paret ha slagit på en mysig romantisk film och Linn var klart berörd av filmen. Filip delade en story på Linn när hon föll några tårar, till videon skrev han:

”My valentine”, med ett hjärta.

Annons
Screenshot Filip Lamprechts Instagram.

Kristin Kaspersen visar upp hemliga kärleken – efter år av tystnad

Även mamma Kristin Kaspersen har delat med sig av sonens kärlekslycka. Det är inte ofta Kristin publicerar bilder på Linn och Filip tillsammans, det här kan nog vara en av de första. Kristin har publicerat en film på Alla hjärtans dag där man ser Linn och Filip i en kort sekvens.

Annons

Linn och Filip höll sin relation dold under en lång tid innan de gick ut och bekräftade kärlekslyckan. Kristin var lika hemlig hon med sonens nya relation!

Screenshot Kristin Kaspersens Instagram.

FOTO: TT, INSTAGRAM

Annons