Kristin Kaspersens bebislycka får följarna att jubla – starka orden

10 maj, 2022 
KRISTIN KASPERSEN
Kristin Kaspersen är på plats i Norge där hon har mycket släkt från sin pappas sida.
Nu visar hon upp den stora bebislyckan!
Annons
Kristin Kaspersens starka ord om världens barn: ”Behöver”
Kristin Kaspersens starka ord om världens barn: ”Behöver”

Kristin Kaspersen, 52, är i Norge och hälsar på hemma hos sin pappa Kjell Kaspersen, 82. Trots att Oslo bara är en timmes flygresa bort har det inte alltid varit helt lätt att träffas, speciellt nu de senaste två åren då det varit pandemi.

När Kristin gästade Nyhetsmorgon berättade hon om sorgen över att inte ha kunnat träffa sin pappa under den här pandemi-tiden.

– Att inte kunna träffa min pappa har faktiskt varit den jobbigaste delen med allt det här med coronan. För pappa bor i Norge och jag har inte fått åka dit. Jag har inte ens fått åka och sätta mig i trädgården för att hälsa på honom, sa hon då.

Annons

Kristin Kaspersen om att skaffa fler barn

Kristin har en stor familj i Norge och det är inte enbart för att träffa sin pappa som hon ofta åker dit. Hon har nämligen en lillebror som heter Joakim som bor där. Han har nyligen gift sig och tidigare i år blev han pappa för första gången. Dottern fick namnet Hedvig som Kristin alltså är faster till.

När Kristin fick träffa lilla Hedvig för första gången berättade hon även hur hon ser på att skaffa fler barn i framtiden.

”När man själv har två vuxna barn och är supernöjd, så är lyckan stor när andra ser till att familjen fylls på. För hur mysigt är inte detta. Fina lilla Hedvig. Kärlek.”, skriver hon.

Kristin Kaspersens bebislycka – starka orden om brorsdottern

Nu är alltså Kristin återigen på plats i vårat vackra grannland. Familjelyckan är total och i ett bildspel visar Kristin upp lyckan med alla familjemedlemmar men framför att med lilla brorsdottern Hedvig.

Annons

”Hos familjen i Norge. Njuter varje sekund. Även om vi bor en bit från varandra känner jag mig så extremt när de. Så extremt tacksam för min familj som bara blir större. All lika kärleksfulla, inkluderande och omtänksamma.”, skriver Kristin till bilderna.

Kristins nya bilder får följarna att reagera starkt och nu skickar de sina varmaste lyckoönskningar.

”Så koselig bilde av din flotte pappa og hans firbente barnebarn”, skriver en.

”Underbart att träffa sin familj. Jättefina bilder. Själv är i Helsingfors och besöker min syster och några kära vänner”, skriver en annan.

”Men så trevligt Hemma i Norge och hälsar på. Ha de”, skriver en tredje.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Anna-Karin Nilsson/Expressen/TT

Annons