Kristin Kaspersens nya barnbesked – svaret om fler barn

KRISTIN KASPERSEN, LEON FAHLEN, FILIP LAMPRECHT

Kristin Kaspersen har i dagarna blivit faster till lilla Hedvig. Nu berättar hon hur hon själv ser på att skaffa fler barn i framtiden.
Bianca Ingrossos ärliga ord om Pernilla Wahlgrens relation till Kristin Kaspersen
1:25

Efter reklamen: Bianca Ingrossos ärliga ord om Pernilla Wahlgrens relation till Kristin Kaspersen

(1:25)

Slå på ljud

Kristin Kaspersen, 52, är i Norge och hälsar på hemma hos sin pappa Kjell Kaspersen, 82. Det har dock inte alltid varit helt lätt med avstånden, speciellt inte nu de senaste två åren då det varit pandemi.

När Kristin gästade Nyhetsmorgon berättade hon om sorgen över att inte kunnat träffa sin pappa under den här pandemi-tiden.

– Att inte kunna träffa min pappa har faktiskt varit den jobbigaste delen med allt det här med coronan. För pappa bor i Norge och jag har inte fått åka dit. Jag har inte ens fått åka och sätta mig i trädgården för att hälsa på honom, sa hon då.

Men sedan dess har betydligt gladare saker skett och Norge öppnade upp gränserna mot Sverige! I somras var dessutom sönerna Filip Lamprecht, 24, och Leon Fahlén, 17, med på en husbilssemester.

”Nu testar vi på husbilssemester och kan meddela att efter några timmar och ett covid test senare är vi framme i Norge och har till vår förvåning inte tagit kol på varandra ännu”, skrev Filip då på Instagram.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Kristin Kaspersen om att inte bo i samma land som sin pappa

Det visade sig att den lyxiga husbilen var ett perfekt sätt för familjen att umgås och när de väl kom fram till Norge hade de fina dagar ihop med Kristins pappa Kjell.

Nu är Kristin på plats i vårt kära grannland igen och i vanlig ordning har det blivit massa umgänge mellan far och dotter.

”Hos pappa. En av de mest kärleksfulla människor jag vet. Han är trygghet, humor och klokskap. Äntligen får jag vara nära. Han tittar på fotboll. Precis som när jag var liten, precis så det alltid varit när jag är hos honom. Det är tack vare honom jag älskar sport. Tack vare honom jag älskar träning och hälsa, det har varit hans yrke i alla år. Så så tacksam jag får vara här.”, skriver Kristin och poängterar att det inte alltid är lätt att inte bo i samma länder.

”Inte alltid lätt att ha en pappa i ett annat land. Men tacksamheten jag har en sån fantastisk pappa och underbar morfar (bestefar) till mina barn är så mycket större än det fysiska avståndet. Tack mamma och pappa för att ni alltid lyfte varandra, alltid varit kärleksfulla med mig och varandra och att ni hjälpt varandra till att vi alltid känt närheten. Kärlek på så många sätt och kärlek så stor.”, skriver hon på Instagram.

Kristin Kaspersens barnbesked – svaret på om vill ha fler barn

Men det verkar inte vara enbart för att träffa sin pappa som Kristin befinner sig i Norge. Hon har nämligen brodern Joakim som bor där. Han har nyligen gift sig och nu har han även blivit pappa till lilla Hedvig.

Nu har Kristin fått träffa sin lilla brorsdotter och nu berättar Kristin hur hon ser på att skaffa fler barn.

”När man själv har två vuxna barn och är supernöjd, så är lyckan stor när andra ser till att familjen fylls på. För hur mysigt är inte detta. Fina lilla Hedvig. Kärlek.”, skriver hon.

KRISTIN KASPERSEN

Kristins brorsdotter.

FOTO: INSTAGRAM

FOTO: Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN