LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Kristin Kaspersen utsatt för plötslig smärta – berättar om läkarens besked

08 jul, 2024 
Elvira Reer
Kristin Kaspersen
Kristin Kaspersen har behövt åka in akut till sjukhus.
Nu berättar hon om händelsen på Instagram:
"Skit", skriver hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Fem blixtsnabba med Filip Lamprecht och Leon Fahlén – här dyker Kristin Kaspersen uppBrand logo
Fem blixtsnabba med Filip Lamprecht och Leon Fahlén – här dyker Kristin Kaspersen upp

Kristin Kaspersen, 54, är en av Sveriges mest populära programledare. Hon har bland annat lett både Idrottsgalan och Let's dance, och sedan 2020 hör vi även henne i hennes podcast Nyfiken På.

Kristin är dessutom aktuell som programledare för den första svenska säsongen av Race Across The World som kommer på Max senare i år. Det går ut på att kändisar ska ta sig över en hel kontinent utan flyg, telefoner och bankkort – men programmet har redan fått kritik.

Kristin Kaspersen var tvungen att åka till akuten

Förutom att vara programledare ägnar sig Kristin åt att vara aktiv och prioriterar sitt välmående. Hon kör regelbundet yoga och mediterar, något hon delar med sig av på Instagram.

Men nu delar Kristin en story där hon berättade att smärtorna i hennes ben gjorde att hon fått åka till akuten. Det hela visade sig vara en inflammation i musklerna..

"Åkt in till stan för att besöka närakuten med benet. Inflammation i muskler runt smalbenet och vristen. Vila är det som behövs så ingen löpning eller långpromenader." skriver Kristin och fortsätter:

Annons

"Skit tänker jag först, men det är som det är. Finns mycket annat jag kan göra så det går ingen nöd."

Kristin Kaspersen nya sysselsättning

Kristin fortsätter att berätta att det känns svårt för henne, eftersom hon verkligen ogillar att inte ha någonting att göra. Men att hon i sin sjukstuga har funnit en ny sysselsättning – att virka.

"Men det här är att göra ingenting men ändå kan jag vara lite aktiv. Framförallt tänker jag inte på tusen olika saker utan bara på att lära mig att virka. Så nytt projekt på g.", avslutar hon och visar upp hennes nya färdigheter.

FOTO: Skärmdump TV4/TT

Annons