LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Kristin Kaspersen på sjukhus – tunga bakslaget: ”Räcker nu”

23 jan, 2024 
Kristin Kaspersen har haft trubbel med ett finger sedan ett tag tillbaka.
Nu är hon återigen tillbaka på sjukhus.
”Nu får finget ha läkt klart… punkt!”, skriver hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Renée Nybergs okända son träder framBrand logo
Renée Nybergs okända son träder fram

”Nu är det klart, allt har gått toppen. En liten led i fingret är stelopererad. Allt brosk var borta och ben gnagde mot ben. Därför var smärtan där. Men nu är det gjort och jag är glad. Lite seg men glad.”, skrev hon då på Instagram.

”Titta vad fint! Stygn borta. Det läker bra säger dr och fick en betydligt mindre skena. Så skönt. Nu är det 5 veckor med en nättare skena men känns som ingenting jämfört med gips!”, skriver hon någon vecka senare.

Kristin Kaspersen till sjukhus igen – bakslaget

Då trodde man kanske att problemen var över för denna gång. Men nu har Kristin återigen fått åka in och kolla upp fingret.

Annons

”Efter 3 månader är stiften i fingret borta. Trodde jag skulle åka hem med ett plåster men det blev en liten gipsskena i två veckor.”, förklarar hon och vädjar:

”Sen tycker jag att det räcker, nu får finget ha läkt klart… punkt!”

KRISTIN KASPERSEN

Kristin Kaspersens kamp mot hälsan

Kristin har inte alltid haft det helt lätt. Det är väl känt att hon har ADHD men nyligen kom det även fram att hon har diagnosen HSP (högkänslighet), ett medfött personlighetsdrag som finns hos runt 30 procent av jordens befolkning.

– Ibland kan man inte sätta fingret på det man känner, så det är viktigt att man tar reda på det, förklarade hon i sin podd och fortsatte:

– Det finns så många styrkor, särskilt med barn om vi använder det på rätt sätt. Vi känner in hur de mår och ser saker de reflekterar över som andra kanske inte ser.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons