Kristin Kaspersen ryter ifrån efter påhoppen mot Margaux Dietz

Kristin Kaspersen & Margaux Dietz

Nyligen blev influencern Margaux Dietz verbalt påhoppad av en okänd kvinna på stan.
Det fick programledaren Kristin Kaspersen att ryta ifrån.
Hur är det möjligt?", skriver hon.
Fem saker du inte visste om Kristin Kaspersen
Slå på ljud

Kristin Kaspersen, 52, har varit med länge i mediabranschen. Som 22-åring inledde hon tv-karriären som väderpresentatör för TV3 Norge.

Därefter fortsatte Kristin som programledare för en rad olika tv-program, bland annat Sommar på Gröna Lund och Uppdraget.

Efter det har vi kunnat se henne programleda andra stora tv-produktioner så som Melodifestivalen, Svenska Idrottsgalan, Fångarna på Fortet samt populära Nyhetsmorgon.

Kristin Kaspersen om kärlekslivet efter alla år som singel

2019 ställde Kristin Kaspersen upp och medverkade i TV4:s underhållningsprogram Let's dance.

Ihop med danspartnern Calle Sterner dansade hon sig hela vägen till final mot Magdalena Forsberg och Tobias Karlsson, där Kristin och Calle tillslut stod som slutsegrare.

Tillsammans med ex-pojkvännen Martin Lamprecht har hon sonen Filip Lamprecht, som också han har tagit hem vinsten i Let's dance.

Kristin Kaspersen har även sonen Leon Fahlén från ett tidigare äktenskap med Hans Fahlén. Efter tio år tillsammans, fem som gifta, valde paret att gå skilda vägar 2011.

I tio år har Kristin nu varit singel och på Instagram har hon tidigare skrivit om hur hon ställer sig till det.

Visst kan jag dessa dagar känna mig ensam. Vilket jag aldrig annars gör. För jag är inte ensam. Jag har mina söner, min familj och vänner. Och nej, jag tänker inte leva resten av livet själv. Men jag är glad att jag lever. Och jag är glad att jag lever det liv jag vill leva, med eller utan någon.”

Kristin ryter ifrån – efter påhoppen mot Margaux Dietz

Kristin Kaspersen är aktiv på Instagram. Där delar hon ofta med sig av sin vardag till sina 263 000 tusen följare. Nyligen sade programledaren ifrån rejält. På sin instastory rasade hon nämligen efter att Margaux Dietz blivit illa behandlad.

Underbara Margaux blev idag utskälld av en kvinna, i mogen ålder, som springer fram och säger hon, bland annat, att hon tycker Margaux är äcklig! Hur är det möjligt? Vuxna människor??? Jag vet inte hur kvinnan mår eller vilken plats hon är på och kanske är det hon som behöver en kram, men hennes handling idag hoppas jag innerligt att hon tar en funderare kring och ber om ursäkt. Det är inte hat den här världen behöver utan vi behöver att vi bryr oss om varandra. Margaux, du är fantastisk! Massor av kärlek till dig”, skrev Kristin i inlägget.

Foto: Instagram

LÄS OCKSÅ: Därför känner du igen Angelo Jovic i True Love på discovery+

LÄS OCKSÅ: Lotta Engberg om sorgen efter frågan från Anders Lundin i Bingolotto

FOTO: Karin Törnblom/TT, Carolina Byrmo/Aftonbladet

FRÅN FÖRSTASIDAN