TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Kristin Kaspersens ilska mot TV4 efter händelsen med Lance Hedman Graaf

12 jul, 2022 
KRISTIN KASPERSEN, LANCE HEDMAN GRAAF
Kristin Kaspersen och Lance Hedman Graaf var med i samma säsong av Let's dance. Kristin vann och Lance kom på en tredje plats. Nu visar det sig att Kristin röt ifrån mot produktionen
Annons
Kristin Kaspersen om sommarplanerna – återförenas med norska pappanBrand logo
Kristin Kaspersen om sommarplanerna – återförenas med norska pappan

Det var i Let's dance 2019 som Kristin Kaspersen, 52, och proffsdansaren Calle Sterner, 32, charmade tittarna med sin fantastiska dans och kemi i tv-rutan. De berörde så mycket varje vecka att de till slut stod i final och kammade hem vinsten!

Samma år ställde Lance Hedman Graaf, 21, upp i tävlingen och dansade med proffsdansaren Linn Hegdal, 26. De landade på en välförtjänt tredje plats. Sedan dess har Linn varit i final varje år och vunnit med både John Lundvik, 39, och Filip Lamprecht, 25.

Lance är son till kändisprofilerna Magdalena Graaf, 46, och Magnus Hedman, 49. Så när han ställde upp i tävlingen omnämndes han till en början som "kändis-sonen". Detta är något som det nu visar sig att Kristin Kaspersen reagerade starkt på.

Annons

Kristin Kaspersen om situationen med Lance Hedman Graaf

I Kristins podcast Nyfiken på är det nu ingen mindre än Lance som gästar i det senaste avsnittet. I podden bjuder Kristin in olika personer som hon helt enkelt är lite extra nyfiken på.

Under samtalet med Lance kommer de in på deras säsong i Let's dance.

– Vi hade en grej som hände under Let's dance. Jag vet inte om du kommer ihåg att vi pratade om det. Men för i början så sa jag till produktionen, det kan ju ha att göra med att jag själv är kändisbarn, men att i de första programmen så var det ju väldigt mycket "sonen" liksom, börjar Kristin och fortsätter:

– Och det kan man ju vara de första programmen för att etablera för den publiken som inte känner dig. Men när man liksom fortfarande i fjärde programmet inte pratade om dig, så gick jag till produktionen. Då sa jag att kan vi inte se Lance nu, han är här för sin egen skull och inte för den familjen han är.

Annons

Därför röt Kristin Kaspersen ifrån mot TV4

Det gick så långt att Kristin kände att hon till slut behövde ta upp situationen med produktionen.

– Jag sa just det att jag vet inte om Lance ens reagerat på det. Men jag tycker att det är jobbigt eftersom jag själv vuxit upp i det, så jag ska inte lägga det på Lance. Men nu är det ju dags att han får vara den han är, men det är ju å andra sidan lätt för mig att säga, du vet ju inte ens vem du är själv, säger hon i podden och tillägger:

– För när jag frågade dig, då sa du såhär "nej men det spelar ingen roll, det är okej".

Lance menar att han tog det hela med en nypa salt, men att han nu tre år senare börjat lyssna mer på sig själv.

– Jag tror att det bara var "survival mode" hela den perioden liksom. Bara överleva dagen och säga det folk vill höra. Jag tänkte inte på mig själv liksom, vad vill jag? Det är väl mer nu jag börjat göra det liksom, säger Lance.

FOTO: Anna-Karin Nilsson/Expressen/TT, Eero Hannukainen/TT

Annons