Kristin Kaspersen om tunga sjukdomsbeskedet – nu berättar hon

Kristin Kaspersen

I ett öppenhjärtigt inlägg på Instagram delar nu Kristin Kaspersen med sig av den tuffa tid som varit.
En kär familjemedlem har nämligen tvingats till akut operation.
”Jag visste inte var jag skulle ta vägen av oro”, skriver Kristin på Instagram.
Calle Sterner om relationen till Filip Lamprecht
0:30

Efter reklamen: Calle Sterner om relationen till Filip Lamprecht

(0:30)

Slå på ljud

Kristin Kaspersen, 52, har varit känd sedan hon föddes. Som dotter till Barbro Margareta "Lill-Babs" Svensson har hon alltid varit ett välkänt ansikte för det svenska folket. Idag är hon en framgångsrik programledare och tv-personlighet.

Kristin Kaspersens familjelycka med sönerna Filip och Leon

Genom sitt arbete på tv träffade Kristin sin tidigare make Hans Fahlén, 58. Lyckan var total när två av Sveriges mest folkkära tv-profiler fick varandra under ett kändistätt bröllop i Åre Gamla Kyrka 2003. Året därpå föddes Hans och Kristins gemensamma son Leon Fahlén, 18. Men fem år senare valde Hans och Kristin att gå skilda vägar, däremot är relationen än idag god. Det visade Kristin nyligen på då hon offentligt delade med sig av ord gällande ex-maken.

Sedan en tidigare relation har Kristin även sonen Filip Kaspersen Lamprecht, 24. Kändissonen har valt att leva ett liv i offentligheten och tog det svenska folket med storm då han medverkade i TV4:s Let's dance 2021. Ihop med Linn Hegdal tog Filip till och med hem vinsten under förra årets upplaga av programmet.

Även Kristin själv har tävlat i Let's dance och precis som sonen tog även hon hem en första plats. Det var år 2019 som Kristin vann tillsammans med Calle Sterner. Sedan dess har Kristin fortsatt att umgås med flera av Let's dance-profilerna som hon kom nära under sin medverkan. Då och då dyker de nämligen upp på Kristins Instagram.

Egna orden om oron efter hunden Minoos insjuknande

Nyligen delade Kristin däremot med sig av en mindre rolig händelse på Instagram-kontot. En familjemedlem har nämligen blivit sjuk.

”Oron var total! Förra vecka blev Minoo dålig och kräktes. När det inte blev bättre fick vi ta henne till djursjukhuset för röntgen. Sen blev det ultraljud, blodprover och dropp. Vi var tvungen att avvakta för att se om det som var i magsäcken skulle lösas upp. Men det blev aldrig så. Snarare så stannade det upp i tarmen så operation var ett måste. Jag visste inte var jag skulle ta vägen av oro”, skriver Kristin och fortsätter:

”Att en så liten hund kan ge så mycket kärlek och betyda så mycket blev extremt påtagligt. Allt gick bra.”

Vidare förklarar Kristin Kaspersen att hunden hade lyckats äta upp några babywipes hon hittat i en papperskorg. Efter två dagar på djursjukhuset började Minoos aptit att komma tillbaka.

”Minoo är nu piggare, plåstret är borta och det är fortfarande nån vecka kvar innan hon kan springa och leka runt som vanligt. Men hon är på helt rätt väg!”, avslutar Kristin inlägget.

FOTO: Karin Törnblom/TT/Olle Sporrong/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN