Kristin Kaspersen om stora utmaningen med Calle Sterner

Calle Sterner och Kristin Kapersen
Kristin Kaspersen och Calle Sterner står inför en stor utmaning.
Nu berättar tv-profilen om känslorna inför den stora dagen.
– Lite nervös, skriver hon.
Annons

Det var i Let’s dance förra året som tv-profilen Kristin Kaspersen, 49, lärde känna proffsdansaren Calle Sterner, 29. Duon lyckades charma både juryn och TV4-tittarna och därför var det knappast förvånande när de slutligen vann hela tävlingen.

Annons

Kristin och Calle kom varandra väldigt nära under träningarna och inspelningen av programmet. Efter att deras Let’s dance-resa var över har de därför fortsatt umgås en hel del. Både Calle och hans flickvän Johanna Bohm Hermansson är idag några av Kristins allra närmsta vänner. I sociala medier får följarna ofta se dem träffas på middagar och andra tillställningar.

Stora utmaningen med Calle Sterner

I december avslöjade Kristin Kaspersen att hon och Calle Sterner ska ut på nya äventyr tillsammans. De ska nämligen åka Vasaloppet ihop med ett par vänner, bland andra skidskyttestjärnan Magdalena Forsberg, som även hon deltog i Let’s dance 2019. Målet med projektet är att samla ihop pengar till Naturskyddsföreningens miljöarbete.

Annons

Tv-profilen har vid flera tillfällen uppdaterat sina följare och berättat hur det går med träningen.

Vi tjuvstartar träningsläger med att värma upp i backen. Gaaaaalet härlig morgon!!! Följ vårt träningsläger mot Vasaloppet på @skiteamkaspersen. Bästa gänget! GLATT!”, skrev Kristin på Instagram för ett par veckor sedan.

Följarnas stöd till Kristin och Calle

Idag, söndag, är det äntligen dags för Vasaloppet 2020. Kristin och hennes gäng har tränat hårt för att orka genomföra den tuffa utmaningen. I ett inlägg på Instagram berättar Kristin att nerverna nu är på helspänn.

”Morgon, dagen före start. Lite nervös… men tokladdad! Nu lite förberedelser, och vänta in resten av teamet som är på väg”, skriver hon i inlägget.

Annons

I kommentarsfältet är följarna stöttande och många av dem kommer att heja på Kristin Kaspersen och Calle Sterner från tv-sofforna.

”Lycka till på resan i spåret”, skriver en person i en kommentar.

”Så spännande , lycka till ni är grymma”, hälsar en annan.

”Lycka till ska heja”, skriver en tredje.

Annons

FOTO: BYRMO CAROLINA/Aftonbladet/TT, Olle Sporrong/EXP/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…