Kristin Kaspersen om plötsliga flytten – nu berättar hon om beslutet

Kristin Kaspersen i blommig skjorta.

Kristin Kaspersen har länge bott i en lägenhet i centrala Stockholm.
Men nu visar hon upp bilder på Instagram där hon skriver att hon flyttat.
Läs allt här!
Kristin Kaspersens starka ord om världens barn: ”Behöver”
0:31

Efter reklamen: Kristin Kaspersens starka ord om världens barn: ”Behöver”

(0:31)

Slå på ljud

Den folkkära programledaren Kristin Kaspersen, 52, bor sedan år 2016 i en lägenhet på Östermalm i Stockholm tillsammans med yngsta sonen Leon Fahlén, 18, och hunden Minoo, 4.

– Mamma hade sitt boende för att alla skulle vara där. Dörren stod alltid öppen för de som ville hälsa på. Lite samma är det för mig. Jag har kodlås för att vänner ska kunna komma och hänga – barnens kompisar och vänners barn. Det är hela tiden ett flöde av människor. Jag älskar det och är så tacksam över den gåvan vi fick av mamma, sade Kaspersen till tidningen Leva & Bo år 2019.

Men nu hintar hon alltså om en plötslig flytt. Var då?

Kristin Kaspersens vår- och sommarplaner – nya lyxiga köpet

När Hänt träffar Kristin på röda mattan inför den tv-sända galan Världens viktigaste kvälloch roligaste, som anordnas av TV4 och Unicef, så nämner hon ingenting om någon stundande flytt.

– Ja, men jag har massor av roliga sommarplaner. Det brukar inte jag ha, men det händer så mycket roliga grejer, säger hon och fortsätter:

– Det är många som gifter sig och jag ska på fest, jag ska åka till Gotland och jag ska vara på Järvsö, träffa min pappa i Norge. Jag längtar jättemycket till sommaren, men jag njuter av att ha den framför mig. Vill inte missa våren vi har nu!

Har du några roliga planer i vår som du ser fram emot?

– Ja, jag längtar efter båten. Jag har inte namngett den än. Den är nyinköpt, jag får den nu i maj. Det ska bli superkul. Jag längtar!

Vidare berättar hon att första båtturen ska gå ut i Stockholms skärgård någonstans. Vilken underbar vardagslyx att kunna åka ut med en båt under varma sommardagar!

Kristin Kaspersen på årliga insamlingsgala Världens viktigaste kväll – och roligaste.

Kristin Kaspersen i härlig rosa kostym på röda mattan inför den årliga insamlingsgala Världens viktigaste kväll – och roligaste.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Kristin Kaspersen om flytten – nu berättar hon om stora steget

Men flytten då? Ska Kristin flytta från den älskade lägenheten på Östermalm?

Nej, i dagarna berättade Kristin om flytten för följarna på Instagram. Hon har alltså tagit ett stort steg och flyttat till ett nytt kontor. Inte till en ny bostad.

Älskar att jag nu flyttat in på nytt kontor tillsammans med en fantastisk reklambyrå Bon relations, som vi delar lokal med. Minoo är också nöjd”, skriver hon i ett inlägg på Instagram sotry där följarna också får se hur det ser ut vid hennes skrivbord.

Reklambyrån Bon relations har kontor mitt i centrala Stockholm. Kristin har med andra ord inte så lång promenad mellan lägenheten och kontoret. Perfekt!

Skärmdump från Kristin Kaspersens Instagram story.

Skärmdump från Kristin Kaspersens Instagram story.

FOTO: Instagram

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN