kristin kaspersen

Kristin Kaspersen kritiseras för lyxresan till Dubai: ”Läs på”

KRISTIN KASPERSEN

Kristin Kaspersen är just nu i Dubai med sina söner för att få lite välförtjänt semester.
Men hennes följare är inte helt nöjda med valet att åka just dit.
Nu sätter de ner foten.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kristin Kaspersen om Tareq Taylor: ”Klockren”
0:44

Efter reklamen: Kristin Kaspersen om Tareq Taylor: ”Klockren”

(0:44)

Slå på ljud

Kristin Kaspersen, 53, har många strängar på sin lyra. Förutom att vara programledare så driver hon även sin podcast Kristin Kaspersen – Nyfiken på och våren 2019 vann hon Let's dance.

Tidigare i veckan fick vi se Kristin sätta sig på ett plan tillsammans med sönerna Filip Kaspersen Lamprecht, 25, och Leon Kaspersen Fahlén, 18.

Kristin har förstfödda sonen med exet Martin Lamprecht, 59. Det forna paret höll ihop under sju års tid. Efter det gick Kristin vidare och gifte sig med tv-profilen Hans Fahlén, 58. Kristin och Hans fick tillsammans sonen Leon, innan de valde att separera under 2009.

Kristin Kaspersens resa till Dubai med sönerna

Tidigare i veckan visade Kristin upp fantastiska bilder från lyxvillan i Dubai där de håller till under semestern hos några vänner. De har också begett sig bort mot Kite beach, som en gång i tiden var en övergiven strand och man parkerade sin bil fritt vid stranden och bara de riktiga surfarna var på plats i princip.

Men Dubai är en stad som växer snabbare än kvickt så under de senaste fem åren har Kite beach förvandlats till en stor och härlig strandpromenad.

Kristin har tidigare fått kritik för resor hon gjort. Exempelvis när hon åkte till Maldiverna. Dit åkte hon för att kombinera jobb med nöje och syftet var att visa på hållbarhet för miljön. Men då reagerade följarna.

”Varför åka till andra sidan jorden för att undersöka det hållbara? När det hållbara är just att låta bli att flyga”, skriver bland annat en följare.

ANNONS: Med höga elpriser är det extra viktigt att du har rätt elavtal och inte betalar för mycket. Jämför alla Sveriges elbolag helt gratis och byt enkelt på några minuter hos elskling.se (Extern länk)

Följarnas kritik efter Kristins resa till Dubai

Kristin har även njutit av härliga middagar och bruncher på de lyxiga restaurangerna runtom i Dubai.

Allt detta har Kristin visat upp på sina sociala medier men Dubai, och Förenade Arabemiraten, är ett land som inte målats upp så bra i svenska medier. Så nu är det många av Kristins följare som reagerar på att de valde att åka just dit.

”Tips är lyssna och läs på om Dubai, super vidrigt land som är uppbyggd av människoblod. Lyssa på spöktimmen den under världen 5 eller googla lite. Tror inte du åker dit igen då. Inget land man ska gynna”, skriver en person.

”Att man ens som kvinna vill resa till Dubai”, skriver en annan.

”Oj då, ja det gäller att leva upp till stjärnstatus! Imponerar dessvärre inte på mig! Dubai! Måste allt dessutom vara galet och magiskt????”, skriver en tredje.

Hänt har sökt Kristin för en kommentar.

FOTO: BARDELL ANDREAS/Aftonbladet, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN