jill johnson

Sanningen om Jill Johnsons uppträdande i Bingolotto – oväntade bluffen

JILL JOHNSON, BINGOLOTTO

I Bingolottos nypremiär laddade man upp med en rad av Sveriges största artister. Jill Johnson var en av dem, men nu visar det sig att det uppträdandet tittarna fick se var lite av en bluff...

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Ingvar Oldsberg är död – blev 76 år gammal
0:44

Efter reklamen: Ingvar Oldsberg är död – blev 76 år gammal

(0:44)

Slå på ljud

Det har äntligen blivit dags för premiären av ett nytt år med Bingolotto. Men nytt för i år är att programmen sänds på lördagar istället för söndagar och istället för på TV4 har programmet förflyttats till Sjuan.

Syftet med förändringen är att bjuda på fler bingo-spel och mer underhållning. Dessutom blir det en halvtimme längre då man inte behöver ta paus för att sända TV4-Nyheterna.

När programmet hade nypremiär på lördagkvällen var det många nya inslag och bland annat heter programmet nu Bingolotto Lördag Live. Detta är ett namn som kommer bestå.

– Lördag Live är det nya konceptet så det fortsätter vi med absolut!, säger John Sarafian, PR-ansvarig Bingolotto till Hänt.

Blixtändringen med Loa Falkman – timmar innan sändning

Under kvällens nypremiär hade man laddat upp med massa folkkära artister men i sista sekund behövde programmet göra en blixtändring. Loa Falkman skulle nämligen vara på plats men tvingades lämna återbud på grund av sjukdom.

”Hade sett fram emot att sjunga med Lotta o bandet o vara tillbaka hos Bingolotto-gänget. Men en elak basselusk satte tyvärr stopp för detta!! Krama alla Falkmans”, skriver Loa enligt Bingolottos PR-ansvarige John Sarafian.

Istället fick Loa en ersättare i form av paret Anders och Johanna Bagge.

De fick även sällskap av norska pop-duon Marcus & Martinus. Även från Jill Johnson fick vi se ett fint uppträdande och hennes fantastiska röst gick rakt igenom tv-rutan. Hon sjöng Hopelessly devoted to you.

ANNONS: Med höga elpriser är det extra viktigt att du har rätt elavtal och inte betalar för mycket. Jämför alla Sveriges elbolag helt gratis och byt enkelt på några minuter hos elskling.se (Extern länk)

Sanningen bakom Jill Johnsons uppträdande

Men för publiken i studion blev det kanske inte lika starkt. Jill Johnsons uppträdande i Bingolotto var nämligen förinspelat. Anledningen till detta beror på att sändningen krockade med hennes show Simply the best som hon just nu uppträder med på Cirkus i Stockholm.

Detta bekräftar nu John Sarafian för Hänt.

”Ja det stämmer att Jills låt är förbandat. Vi vill ge våra tittare så bra underhållning med så stor bredd som möjligt. Jill Johnson hade tyvärr inte möjlighet att deltaga live i studion i kvällens premiär och när vi fick möjlighet att spela in i förväg valde vi det. Något som många andra stora nöjesprogram även gör. Allt i strävan att erbjuda våra tittare och spelare det bästa underhållningsvärdet. Att det är förinspelat ser vi inte på något sätt förstör helhetsupplevelsen i programmet.”, skriver John Sarafian till Hänt.

JILL JOHNSON
FOTO: SJUAN

FOTO: TV4, Anders Wiklund/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN