TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Kristin Kaspersen syns med exmaken – 13 år efter skilsmässan

25 dec, 2022 
AvJonna Lawaetz
Kristin Kaspersen
Kristin Kaspersen var tidigare gift med Hans Fahlén.
Men 2009 valde de att gå skilda vägar.
Nu syns programledaren ihop med exmaken under ett julfirande i Åre.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kristin Kaspersen om Tareq Taylor: ”Klockren”Brand logo
Kristin Kaspersen om Tareq Taylor: ”Klockren”

Kristin Kaspersen, 53, har varit en folkkär profil hela sitt liv. Med Barbro "Lill-Babs" Svensson som mamma föddes Kristin rakt in i offentligheten. Kristin har två söner som hon fått vid två olika relationer.

Kristin och den före detta idrottsmannen Martin Lamprecht, 58, var tillsammans i sju år och fick sonen Filip Lamprecht, 25. En tid efter sonens födsel gick paret skilda vägar. Efter separationen med Martin träffade Kristin programledarkollegan Hans Fahlén, 58, tillsammans har de lett program som Fångarna på fortet. Paret gifte sig 2003 och fick sonen Leon, 18. När paret skilde sig 2009 var mediebevakningen väldigt intensiv.

Kristin Kaspersen syns ihop med exmaken

Efter skilsmässan drog sig Hans undan från rampljuset, detta efter att ha varit en av TV4:s främsta programledare. Han har i en tidigare intervju med Expressen berättat om hur tiden vid skilsmässan var.

Annons

– Det här kändisskapet när jag och Kristin gifte oss så var det väl extremt. Det var annorlunda då också, i princip varje vecka var det någonting. Min relation till det var att inte låta det hamna under huden på en. Det var väl en del halvsanningar som skrevs men jag tror att jag klarade mig ganska bra från att låta det beröra mig, säger Hans Fahlén till Expressen.

På senare år har Hans framträtt i tv-sammanhang vid ytterst få tillfällen. Men vid OS i Peking i början av 2022 var han en av Discoverys reportrar som bevakar snowboard-åkningen.

Nyligen syntes exmakarna ihop igen. Kristin spenderade julen uppe i Åre med sönerna och på en bild på Kristins Instagram syns hon avnjuta en julmiddag tillsammans med exmaken i Åre.

Vad Hans och Kristin har för relation till varandra idag är oklart.

Kristin Kaspersen firar jul
Kristin Kaspersens middag med exmaken Hans Fahlén och familjen.

Kristin Kaspersen om singellivet

Senaste åren har Kristin var singel och för Expressen har hon berättat att det är något hon trivs med. Men trots det längtar hon efter att träffa den rätta och dela sin vardag med.

– Självklart vill jag träffa någon, men jag mår bra där jag är. Det är en annan sak om man inte tycker om att leva själv. Jag är lycklig och har ett väldigt bra liv, det blir bara en härlig bonus den dagen jag träffar någon. Jag har ingen brådska, även om det skulle vara jättemysigt och superhärligt, har hon sagt till tidningen.

Så fint!, kul att hela familjen kan umgås på julen.

Hänt har sökt Kristin Kaspersen för en kommentar.

FOTO: WALLDÉN RASMUS/Aftonbladet

Annons