Kristin Kaspersen ärliga ord om rädslan inför operationen

Kristin Kaspersen ärliga ord om rädslan inför operationen
Kristin Kaspersen genomgick nyligen en ögonoperation. Nu berättar hon om varför hon tog beslutet att göra ingreppet – och talar samtidigt ut om tvivlet innan det avgörande valet.
– Tyckte först det var lite läskigt när jag väl bestämt mig, säger hon.
Annons

Tv-profilen Kristin Kaspersen, 49, har ofta många järn i elden med flera olika projekt på gång. I våras stod hon som vinnare i Let’s dance på TV4 och snart släpper hon nya boken Tacksamhet.

Under sommaren fick hon ändå lite ledigt och för en månad sedan publicerade hon ett inlägg på Instagram där hon skrev om känslan av att gå tillbaka till jobbet efter sommaren.

Annons
Annons

”Känner mig rätt trött, ovan att jobba, men samtidigt full av energi. Under ledighet kommer kreativitet och energi tillbaka”, skrev Kristin Kaspersen.

Hon förklarade att hon under semestern hunnit landa och tänka – och gav sig själv uppmaningen att ta det mer lugnt.

”Jag har en förmåga att gasa på då när jobbet drar igång, gasar lite väl mycket. Ska försöka att använda sunda förnuftet mer den här gången. Jag hinner, behöver inte göra allt”, skrev Kristin och fortsatte:

”Jag ska ha mer tid att fylla mitt liv med det som betyder något, som ger mig något och som jag vill ge tillbaka till”.

Kristin Kaspersen och Calle Sterner vann Let
Tillsammans med Calle Sterner tog Kristin hem segern i Let’s dance 2018.

Kristin Kaspersens rädsla inför ingreppet

Väl tillbaka på arbetet verkar det som att Kristin gjort ett försök att förbättra sin jobbsituation. Nyligen publicerade hon en ny bild på sig själv på Instagram – en selfie där hon har på sig glasögon. I texten skriver Kristin att hon är på väg till en ögonundersökning när fotot tas. I samma veva avslöjar hon att hon tagit ett beslut som hon hoppas ska underlätta livet.

Annons

”Efter att ha varit trött på linser och glasögon som framförallt i jobbet ställer till det en del bestämde jag mig för att operera ögonen och göra linsbyte”, skriver Kristin Kaspersen och fortsätter:

”För mig, i jobbet, är linser (engångslinser som varit bästa alternativet) bökigt då det är torr luft i studion med aircon. Synen blir inte skarp på något håll utan bara hyfsat då det är progressiva linser. Vilket gjorde det ansträngande att hela tiden spänna ögonen”.

Trots att tv-profilen i efterhand verkar vara väldigt nöjd över beslutet, erkänner hon att det tog emot när hon precis bestämt sig för att operera sig.

”Jag tyckte först det var lite läskigt när jag väl bestämt mig för operation, att läkaren ska gå in ögat. Jag gjorde en grundlig undersökning och då blev jag lite lugnare”, skriver Kristin Kaspersen.

Annons

FOTO: Instagram, TT, TT/Olle Sporrong, TT/Magnus Sandberg

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…