kristin kaspersen

Kristin Kaspersen helt oigenkännlig – nya bilden avslöjar: ”Ni som inte trott..”

Kristin Kaspersen.

Kristin Kaspersen har synts i tv-rutan i över 20 år.
Men nu visar hon upp en bild innan framgångarna – och är helt oigenkännlig.
Kristin Kaspersen om att ta över Allsången
0:29

Efter reklamen: Kristin Kaspersen om att ta över Allsången

(0:29)

Slå på ljud

.Kristin Kaspersen, 53, kommer från en stor familj med många kända namn. Hon är dotter till den legendariska popsångerskan Barbro ”Lill-Babs” Svensson och norska fotbollsspelaren Kjell Kaspersen, 83.

Hon är även syskon och halvsyskon som är välbekanta. Tre år innan Kristin föddes hade nämligen Lill-Babs en relation med Lasse Berghagen, 77, och fick dottern Malin Berghagen, 56, som är Kristins halvsyster.

Malin Berghagen om relationen till Kristin Kaspersen

Systrarna växte upp med varandra och har en väldigt nära relation. Däremot lever de till viss del ganska olika liv. Kristin syns i rampljuset medan Malin har tagit ett kliv tillbaka och lever ett mer privat liv där hon fokuserar på hälsan som yogainstruktör.

Malin har tidigare berättat om sin relation till Kristin i podden Nemo möter en vän. Där förklarade hon att hon absolut inte är avundsjuk på sin lillasyster för hennes framgångar, utan snarare tycker det är skönt att hon har tagit den rollen.

– Jag kan nästan tycka det är skönt när hon tar den här offentliga biten. Hon är väldigt mycket mer lik mamma än vad jag är och hon äger den på ett genialiskt sätt och har lärt sig väldigt mycket också från mamma och jag tycker det är skönt.

– Hon ger mig en känsla av stolhet. Jag är extremt stolt över Kristin och det hon åstadkommer.

Kristin Kaspersen visar upp looken – helt oigenkännlig

Att systrarna är nära har nog inte undgått någon och de har samarbetat med flera olika projekt genom åren. I våras släppte systrarna boken Vår mamma Lill-Babs om deras älskade mamma som gick bort i april 2018. I boken går de igenom hennes liv och karriär.

Nyligen delade Kristin några bilder på sin Instagramstory från ett annat projekt som hon och systern Malin Berghagen gjorde tillsammans – nämligen modellade. Och det är nästan svårt att känna igen programledaren i bilderna!

”Ni som inte trott att jag har haft någon annan frisyr. Fick jobba som modell en gång med syrran som var ett proffs”,skrev Kristin på Instagram.

Kristin Kaspersen

Screenshot Kristin Kaspersens Instagram.

Kristin Kaspersen

Screenshot Kristin Kaspersens Instagram.

FOTO: Anna-Karin Nilsson/Expressen/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN