LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Kristin Kaspersen har återförenats med systern Monica

15 sep, 2021 
Johanna Alm
Kristin Kaspersen och systern Monica
Kristin Kaspersen har fler syskon än sin kända syster Malin Berghagen, men de andra syskonen syns inte till så ofta i tv-profilens sociala kanaler.
Nu visar dock Kristin upp en kär återförening med systern Monica – se bilden här!
Annons
Fem saker du inte visste om Kristin KaspersenBrand logo
Fem saker du inte visste om Kristin Kaspersen

Kristin Kaspersen, 51, har sönerna Filip Lamprecht, 24, och Leon Fahlén, 17, som hon ofta visar upp på sin Instagram. Hon stod också väldigt nära sin mamma Barbro "Lill-Babs" Svensson som tragiskt gick bort 2018.

Kristin är även väldigt nära sin pappa Kjell Kaspersen som bor i Norge. På grund av coronapandemin har de inte kunnat träffas, men när hon gästade Nyhetsmorgon i höstas berättade hon om återföreningen med sin pappa Kjell.

– Att inte kunna träffa min pappa har faktiskt varit den jobbigaste delen med allt det här med coronan. För pappa bor i Norge och jag har inte fått åka dit. Jag har inte ens fått åka och sätta mig i trädgården för att hälsa på honom, sa hon då.

Sedan gränserna har öppnat sig mer och man får resa till Norge har Kristin åkt över flera gånger med sönerna för att träffa familjen.

”Semestern har börjat på bästa sätt. Hos familjen i Norge. Efter den tid som varit så har längtan såklart varit gigantisk. Nu är vi här! Så lycklig på alla sätt! Magiskt vackert och omringad av familj! Livet liksom!”, skrev hon i ett glädjefyllt inlägg på sin Instagram.

Annons

Kristin Kaspersens återförening med systern Monica

Tv-profilen har även en bror och en syster, som inte lika frekvent syns till i hennes sociala kanaler. Men för ett tag sedan lade hon ut en bild på sin lillebror Joakim Kaspersen när hon var i Norge för att närvara på hans bröllopsdag.

Och nu har Kristin även delat med sig av en bild på sin storasyster Monica. På Instagram delar hon med sig av glädjen över att ha systern i Stockholm.

”Min fina storasyster är i stan! Så härligt att få kramas med henne!”

Kristin Kaspersen med sin Storasyster Monica Svensson
FOTO: Kristin Kaspersen/Instagram

FOTO: Kristin Kaspersen/Instagram, Charlotte Brunzell/TT

Annons