Kristin Kaspersen har återförenats med systern Monica

Kristin Kaspersen och systern Monica

Kristin Kaspersen har fler syskon än sin kända syster Malin Berghagen, men de andra syskonen syns inte till så ofta i tv-profilens sociala kanaler.
Nu visar dock Kristin upp en kär återförening med systern Monica – se bilden här!

Kristin Kaspersen, 51, har sönerna Filip Lamprecht, 24, och Leon Fahlén, 17, som hon ofta visar upp på sin Instagram. Hon stod också väldigt nära sin mamma Barbro "Lill-Babs" Svensson som tragiskt gick bort 2018.

Kristin är även väldigt nära sin pappa Kjell Kaspersen som bor i Norge. På grund av coronapandemin har de inte kunnat träffas, men när hon gästade Nyhetsmorgon i höstas berättade hon om återföreningen med sin pappa Kjell.

– Att inte kunna träffa min pappa har faktiskt varit den jobbigaste delen med allt det här med coronan. För pappa bor i Norge och jag har inte fått åka dit. Jag har inte ens fått åka och sätta mig i trädgården för att hälsa på honom, sa hon då.

ANNONS: Gör vardagen lite enklare och mycket godare med upp till 925 kr rabatt på fyra kassar från HelloFresh! Använd koden HANT925

Sedan gränserna har öppnat sig mer och man får resa till Norge har Kristin åkt över flera gånger med sönerna för att träffa familjen.

”Semestern har börjat på bästa sätt. Hos familjen i Norge. Efter den tid som varit så har längtan såklart varit gigantisk. Nu är vi här! Så lycklig på alla sätt! Magiskt vackert och omringad av familj! Livet liksom!”, skrev hon i ett glädjefyllt inlägg på sin Instagram.

Kristin Kaspersens återförening med systern Monica

Tv-profilen har även en bror och en syster, som inte lika frekvent syns till i hennes sociala kanaler. Men för ett tag sedan lade hon ut en bild på sin lillebror Joakim Kaspersen när hon var i Norge för att närvara på hans bröllopsdag.

Och nu har Kristin även delat med sig av en bild på sin storasyster Monica. På Instagram delar hon med sig av glädjen över att ha systern i Stockholm.

”Min fina storasyster är i stan! Så härligt att få kramas med henne!”

Kristin Kaspersen med sin Storasyster Monica Svensson

FOTO: Kristin Kaspersen/Instagram

LÄS OCKSÅ: Emma Krokdal och 38 år äldre Dolph Lundgren skjuter upp bröllopet

LÄS OCKSÅ: Familjen bryter tystnaden om 109-åriga Dagny Carlssons hälsa

FOTO: Kristin Kaspersen/Instagram, Charlotte Brunzell/TT