ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Kristian Luuk visar upp lyckan med okända sonen Sebastian Luuk

11 apr, 2023 
Kristian Luuk
Programledaren Kristian Luuk har tre barn, Smilla, Sebastian och Holger.
Nu visar han upp lyckan med mellanbarnet Sebastian!
”Far och son-dag”, skriver Kristian om glädjen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kristian Luuk om framtiden för På spåretBrand logo
Kristian Luuk om framtiden för På spåret

Programledaren Kristian Luuk, 56, har efter sitt genombrott i radioprogrammet Hassan i P3 under 1990-talet tagit sig an flera större roller i tv-rutan.

Vi har fått se honom leda Melodifestivalen och för att inte glömma SVT:s långkörare På Spåret. Vid sidan av tv-rutan lever han ett vanligt familjeliv och har tre barn. Två vuxna med namn Smilla och Sebastian Luuk med exet Anna Luuk och sonen Holger från tidigare relationen med Carina Berg.

Nu visar han upp lyckan med sonen Sebastian som hunnit bli 23 år!

Kristian Luuk om sina äldsta barn Smilla och Sebastian Luuk

När Kristian Luuk för ett par år sedan gästade Sarah Dawn Finers intervjupodcast Talk to me, berättade han mer om sina två vuxna barn som flyttat hemifrån.

Annons

– De har flyttat hemifrån. 23-åringen har till och med köpt en egen lägenhet så hon kommer aldrig tillbaka, sa han om dottern Smilla Luuk då följt av:

– Hon har varit driftig. Hon gav ut kokböcker och sånt om glutenfri mat när hon gick på gymnasiet, så hon startade firma tidigt.

Smilla är idag 25 år och kokboksförfattare, receptkreatör samt poddprogramledare med inriktning glutenfritt.

Programledaren Kristian Luuk med barnen Sebastian och Smilla.

Kristian Luuks lycka med sonen Sebastian – så ser han ut idag

Sebastian Luuk som är 23 år håller sig lite mer under radarn, men titt som tätt har han dykt upp vid sin pappas sida på olika mingel och röda mattor.

Men nyligen fick vi skymta en bild på Kristian med sonen Sebastian, nämligen under AIK:s fotbollsmatch på Friends Arena.

”Father and son-day!”, skriver Kristian Luuk under bilden på han och sonen på fotbollsmatchen vilket kan översättas till ”Far och son-dag”.

Att Sebastian är intresserad av fotboll råder det ingen tvekan om. Enligt hans Linkedin framgår det att han är journaliststudent vid Lunds Universitet samt att han är skribent för SvenskaFans Manchester United-redaktion.

FOTO: TT

Annons