LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Kristian Luuks avslöjande om relationen till Carina och Erik Berg

22 mar, 2023 
Simon Lundh
Kristian Luuk och Carina berg
Kristian Luuk och Carina Berg var under åtta år ett av Sveriges hetaste kändispar.
Nu talar han ut om relationen till ex-frun Carina Berg – flera år efter skilsmässan.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kristian Luuk om framtiden för På spåretBrand logo
Kristian Luuk om framtiden för På spåret

Kristian Luuk, 56, har efter sitt genombrott i radioprogrammet Hassan i P3 under 1990-talet tagit sig an flera större roller i tv-rutan. Allt från den egna talkshowen Sen kväll med Luuk, till att leda Melodifestivalen och SVT:s älskade långkörare På Spåret som gick i mål för några veckor sedan.

I flera år var han gift med tv-profilen Carina Berg och tillsammans har de en son med namn Holger. I en ny intervju med Hemmet Journal väljer Kristian nu att berätta om tiden med ex-frun samtidigt som han avslöjar detaljer om skilsmässan.

Så träffade Kristian Luuk ex-frun Carina Berg

Under 2005 träffade han Carina Berg, 45, i samband med att de båda jobbade med programmet Godnatt Sverige. Något som också blev Carina Bergs tv-debut.

Annons

Trots att Kristian Luuk då var i ett förhållande och hade två barn sedan tidigare så slog det gnistor bakom kulisserna och de båda blev ett par. De gifte sig 2008 och äktenskapet höll i åtta år innan de 2016 valde att gå skilda vägar.

– Jag tror att skilsmässor som sker på exakt lika villkor är väldigt ovanliga. Och då är de ju oftast inte lyckliga, så klart, säger Kristian till Hemmets Journal.

Kristian fortsätter och beskriver om hans tankar om valet att gå isär.

– Men på lång sikt tror jag att båda parter kan se tillbaka på sin skilsmässa som en bra sak, som kanske till och med ledde till något nytt bra, säger Kristian vidare i intervjun.

Kristian Luuk
Kristian Luuk.

Kristian Luuk om relationen till Carina Bergs make Erik Berg

Kristian har tidigare varit restriktiv med vad han delar med sig av sitt privatliv till allmänheten. Men hur ser då hans relation ut med Carina Berg i dagsläget?

– Jag har valt att inte prata offentligt om mitt kärleksliv och vill inte prata om huruvida jag är kär på nytt eller inte men jag tycker att jag och Carina har en bra relation idag, säger Kristian Luuk.

Det visar sig även att Kristian har god kontakt med både Carina och hennes nya make Erik Berg, med anledning av att han titt som tätt passar deras små barn.

– Vi har ju en 12-åring ihop. Och dessutom får jag passa hennes nya små barn ibland.

FOTO: KARIN TÖRNBLOM/TT

Annons