kristian luuk

Kristian Luuk visar upp kärlekslyckan – bilden bekräftar: ”Lyckos mig”

Kristian Luuk

Kristian Luuk skilde sig från Carina Berg 2016.
Nu visar han upp en kärleksfull bild.
”Lyckos mig”, skriver han på Instagram.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kristian Luuk om framtiden för På spåret
0:27

Efter reklamen: Kristian Luuk om framtiden för På spåret

(0:27)

Slå på ljud

Kristian Luuk, 57, har en gedigen karriär inom tv-branschen bakom sig. Sedan sitt stora genombrott efter sin medverkan i radioprogrammet Hassan. Efter det har Kristian programlett Sen kväll med Luuk och Videokväll med Luuk.

Han fick också den stora äran att 2007 och 2008 programleda ett av de största uppdragen man kan få i Sverige. När han ledde Melodifestivalen.

Kristian är vid senare tid kanske mest förknippat med SVT långkörare På spåret tillsammans med sin parhäst Fredrik Lindström, 59.

Kristian Luuk visar upp kärleksfulla bilden: ”Lyckos mig”

Kristians karriär är välkänd, men vad är mindre känt är hur programledarens privatliv ser ut. Kristian har tidigare på sin Instagram visat upp sin äldsta son Sebastian, 23. Nu delar Kristian återigen med sig av en kärleksfull bild. Nämligen på sin dotter Smilla och hennes pojkvän.

”Lyckos mig som har en dotter (och svärson!) som vill ta en aw med mig”, skriver programledaren på Instagram.

Kristians öppnar upp om sitt privatliv

Kristian har tidigare inte velat prata om sitt privatliv. I en intervju med Hemtrevligt har Kristian däremot gläntat på dörren till sitt liv.

– Jag har valt att inte prata offentligt om mitt kärleksliv och vill inte prata om huruvida jag är kär på nytt eller inte, har Kristian sagt.

Kristian har även berättat om sin relation till ex-frun Carina Berg, 45.

– Jag tycker att jag och Carina har en bra relation idag. Vi har ju en 13-åring ihop. Och dessutom får jag passa hennes nya små barn ibland, sa han.

Kristian och Carina var ett par under åtta års tid. Innan de gick skilda vägar 2016. Kristian berättar vidare i intervjun att skilsmässan har lett till något bra.

– Jag tror att skilsmässor som sker på exakt lika villkor är väldigt ovanliga. Och då är de ju oftast inte lyckliga, så klart. Men på lång sikt tror jag att båda parter kan se tillbaka på sin skilsmässa som en bra sak, som kanske till och med ledde till något nytt bra.

FOTO: Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN