LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Kristian Luuk berättar om kärleken – efter skilsmässan från Carina Berg

08 jun, 2023 
Simon Lundh
Kristian Luuk, Carina Berg
Kristian Luuk och Carina Berg var ett par under åtta år.
I en intervju berättar Kristian om den jobbiga tiden efter skilsmässan men hur den ledde till något nytt och bra.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här sätter Bianca Kristian Luuk på plats – se klippetBrand logo
Här sätter Bianca Kristian Luuk på plats – se klippet

Kristian Luuk, 56, och Carina Berg, 45, var under åtta år ett av Sveriges stora kändispar. Tillsammans fick de sonen Holger, 13. 2016 gick paret gemensamt ut med att det skulle gå isär.

”Vi har gemensamt beslutat oss för att gå skilda vägar. Självklart känns det både sorgligt och tråkigt men vi är fortfarande väldigt goda vänner”, skrev de i ett gemensamt uttalande på Instagram.

Carina Bergs ord om skilsmässan från Kristian Luuk

I podden Gynning & Berg – hittar sig själva har Carina tidigare pratat ut om skilsmässan.

– Vi är väldigt goda vänner. Man kan ju bli goda vänner. Men jag bara funderade över den meningen "vi separerar men är goda vänner". Man kan bli, man kan ha varit, men just där och då..det är ju svårt att vara goda vänner när man är ett upptrasat sår och man inser att livet inte kommer bli som man trodde. Även om man är den som tar initiativet till skilsmässan så är det ju ett öppet köttsår, sa hon då.

Annons

Kristian Luuks kärleksavslöjande efter skilsmässan

Nu har det gått sju år sedan paret gjorde slut och Kristian har varit fåordig när det kommer till att uttala sig om skilsmässan från Carina, men i en intervju med Hemtrevligt berättar Kristian om sina tankar kring det som skedde.

– Jag har valt att inte prata offentligt om mitt kärleksliv och vill inte prata om huruvida jag är kär på nytt eller inte men jag tycker att jag och Carina har en bra relation idag. Vi har ju en 13-åring ihop. Och dessutom får jag passa hennes nya små barn ibland, säger Kristian.

Kristian berättar vidare att han tror att separationen från Carina ändå i slutändan kan leda till en nödvändig sak med ett bra utfall.

– Jag tror att skilsmässor som sker på exakt lika villkor är väldigt ovanliga. Och då är de ju oftast inte lyckliga, så klart, säger Kristian och fortsätter:

– Men på lång sikt tror jag att båda parter kan se tillbaka på sin skilsmässa som en bra sak, som kanske till och med ledde till något nytt bra.

FOTO: Fredrik Hessman/Karin Törnblom/TT

Annons