LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Love is blind-Krissy-Ly berättar om otäcka händelsen – mitt under sändning

02 feb, 2024 
Hedvig Tärnholm
Krisse-Ly från Love is Blind berättar nu för Hänt om när familjens tillvaro vändes upp och ner på en dag.
Annons
Love is blind-Krisse-Ly visar upp intima tatueringarnaBrand logo
Love is blind-Krisse-Ly visar upp intima tatueringarna

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Love is blind Sverige har nått sitt slut, och för tre kärlekspar slutade resan med giftermål. Ett av paren som svarade ja vid altaret var Krisse-Ly Kuldkepp och Rasmus Hedenstedt

Nu berättar Krisse-Ly för Hänt om en nära döden upplevelse som skakade om hela Krisse-Lys familj mitt under programmets sändning.

Krisse-Ly berättar om det ofattbara: ”Allt annat tappade sin betydelse”

Fredagen den 19 januari släpptes fyra nya avsnitt av Love is blind Sverige, Krisse-Ly hade haft en vanlig dag på jobbet och inte haft sin mobil på sig under dagen för att kunna fokusera på jobbet och koppla bort allt som har med programmet att göra.

När hon slutade sitt arbete hade hon flera missade samtal av familjen. När Krisse-Ly väl ringer upp fick hon höra att hennes pappa låg på intensiven med en pågående hjärtinfarkt.

– Jag vet inte riktigt hur man beskriver den känslan. Allt annat tappade sin betydelse då och det enda som var viktigt var att vara med familjen. Jag fick en kalldusch av vad som verkligen är viktigt här i livet, berättar Krisse-Ly för Hänt.

Annons

Krisse-Ly: ”Fick åka in på operation direkt”

Krisse-Lys pappa och bror hade under fredagen suttit i billen tillsammans när pappan plötligt börjat känns sig dålig. Hennes bror hade agerat snabbt och tagit över ratten, och sedan åkt raka vägen till Danderyds sjukhus.

Krisse-Ly och Rasmus åkte till sjukhuset så fort de kunde. Då fick de även reda på att hennes pappa åkt in på operation direkt. Tack vare att både brodern och pappan agerade så snabbt så hade de tiden på sin sida, vilket gjorde att pappan snabbt fick den hjälpen han behövde.

– Vi hade väldigt tur i en extremt olycklig situation och han mådde mycket bättre redan dagen efter. Han fick åka hem redan två dagar senare, och är nu sjukskriven i några månader framåt, berättar Krisse-Ly.

Påskyndade barnplaner för Krisse-Ly och Rasmus

Krisse-Ly förklarar hur synen på livet kan påverkas av situationer som denna, och hur detta har lett fram till att paret nu känner sig redo för barn.

Annons

– Man blir påmind om att man har varandra på belånad tid. Pappa ser väldigt mycket fram emot barnbarn han med, säger hon.

Krisse-Ly och Rasmus har pratat om att skaffa barn sedan en tid tillbaka.

– Ja, vi är på samma spår gällande detta och samtalet om utökning har varit igång sedan ett tag tillbaka. Nu är vi på ett ställe där vi känner att händer det så händer det. Man kan inte riktigt planera sådant heller, men jag vet att Rasmus kommer bli en fantastisk pappa och att det är många personer i vår närhet som längtar efter det, berättar hon.

FOTO: Netflix

Annons