Korosh Kananians nya beslut efter kärlekslyckan

Laila Bagge och Korosh Kananian
Korosh Kananian har valt att leva utanför rampljuset trots sin relation med Laila Bagge.
Nu avslöjar tv-profilen att pojkvännen har fattat ett nytt beslut.
Annons

TV- och radioprofilen Laila Bagge, 47, blev tillsammans med Korosh Kananian, 29, för fem år sedan. Parets kärlek till varandra går inte att ta miste om och Laila har vid flera tillfällen berättat för sina följare om sina känslor för sambon.

Annons

Laila har två äktenskap i bagaget. I fem år var hon gift med Niclas Wahlgren, 54, och innan dess var hon och Anders Bagge, 52, äkta makar. Laila har tidigare avslöjat att hon inte är sugen på ännu ett bröllop.

Annons

– Man ska aldrig säga aldrig, men vi kommer aldrig gifta oss i kyrkan med präst och grejer. I så fall kanske man har en tillställning med vänner och så säger man att ”nu gifter vi oss”, sa Laila Bagge i en sändning av Rix Morronzoo.

Laila Bagges nya glädjebesked

Förra året avslöjade Laila att hon och Korosh ska starta ett skönhetsmärke tillsammans. Kolai, som består av flera olika produkter, har nu funnits på marknaden ett par månader och på sin blogg skrev Laila nyligen att de har nått stora framgångar.

”Kolai går som tåget. Vi är så glada för all positiv respons och hur bra våra produkter säljer”, skrev Laila och hintade även om att fansen inom kort kommer att få se mer från dem:

”Snart har vi en ny härlig överraskning som vi kan avslöja. Det får ni absolut inte missa”.

Korosh Kananians stora förändring

Korosh Kananian, som innan relationen med Laila har levt ett liv utanför rampljuset, har nu valt att ställa upp på sin första intervju med anledning av succén med Kolai. I ett inlägg på sin blogg skriver Laila Bagge om pojkvännens beslut.

”Han har tidigare hela tiden hållit sig ifrån detta, och det är ju inte heller helt lätt när jag både bloggar, har Instagram och dessutom en egen realityserie. Men det har faktiskt gått att balansera det väldigt bra”, skriver Laila.

Hon avslöjar även bakgrunden till Korosh Kananians förändring.

”Orsaken till att han varit med på intervjuer nu är för att det handlar om det vi gör tillsammans. Vårt jobb och inte bara oss som par”, skriver Laila Bagge.

FOTO: Olle Sporrong/EXP/TT, Carolina Byrmo/Aftonbladet/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…