Idol 2023 marknadsföring banner

Ica-Sebastians första ord om nya Ica-Stig

28 jan, 2021 
AvLovisa Ström
Ica-Sebastian & Ica-Stig
En av de största snackisarna just nu är vem som ska ta över rollen som den nya Ica-Stig efter att Loa Falkman har valt att hoppa av sitt uppdrag.
Nu bryter Ica-kollegan Magnus Skogberg tystnaden om den nya efterträdaren.
Annons
9 detaljer som visar på att Björn Kjellman är nya Ica-Stig
9 detaljer som visar på att Björn Kjellman är nya Ica-Stig

Loa Falkman har valt att hoppa av sitt uppdrag som den välkända Ica-Stig och nu är jakten efter att lista ut vem hans ersättare blir i full gång.

I de senaste reklamfilmerna har det delats ut ett flertal ledtrådar till de uppmärksamma tittarna, och det är minst sagt många som är angelägna att lösa denna gåta.

Han tror tittarna är den nya Ica-Stig

Sedan ledtrådarna började släppas är det flera kändisar som har varit på tapeten. Till en början hoppades många på att det skulle bli en kvinnlig butikschef den här gången, och därför pratades det en hel del om att det var Suzanne Reuter som skulle ta över. Men när den senaste reklamen kom och tittarna fick se några glimtar av den nya chefen är det mycket som nu talar för att det faktiskt är en man som ska axla rollen.

Recept.se Nyhetsbrev

Och även där har tittarna haft flera gissningar. Först var det många som riktade blicken till komikern Johan Rheborg, men efter att han dementerat ryktet gick blicken snabbt över till någon annan. Och med nya ledtrådar och bilder på kropp, gång och hårfäste tror nu det svenska folket att det är Björn Kjellman som tar över.

Annons

Ica själva har valt att inte kommentera spekulationerna, men nu riktar sig tittarna till andra Ica-profiler istället i hopp om att få ett svar därifrån.

Ica-Sebastians bryter tystnaden om nya kollegan

En annan som också varit med i Ica-reklamen under alla dessa år är skådespelaren Magnus Skogberg. Han är numera känd som Ica-Sebastian och har, till skillnad från resten av svenska folket, full koll på vem hans nya kollega är.

Men trots att han har svaret på det alla just nu letar efter tänker han inte säga ett knyst. I ett inlägg på Instagram berättar han om beslutet att tiga - trots flertal mutor och önskningar.

”Tack, tack & 1000 tack för alla försök till mutor och förslag på golning, men mina läppar äro förseglade. Porten är låst. Kattluckan stängd. Hårddisken raderad!”, skriver han under en bild på sig själv där hans mun är tjepad med silvertejp.

Annons

Han fortsätter sedan med att lura följarna att han trots allt kanske kan tänka sig att avslöja den stora hemligheten ändå, men berättar till allas stora besvikelse istället något helt annat.

”Va? Vadå snälla snälla kom igen?!?! Ååååååååh ok då. Jag har haft en (1) flickvän. Hon hette Malin, det är nästan 100 år sen och vi gjorde det en gång. Men det är en HEMLIS och väldigt privat, så säg det inte till nån, deal?!?”, skriver han.

Och i kommentarsfältet skrattar följarna åt Magnus inlägg samtidigt som flera fortsätter med att ge vilda gissningar om vem nya Ica-Stig kan vara.

Annons