LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Kjell Bergqvist första ord om babylyckan

16 aug, 2017 
AvHanna Nilsson
Det var i förra veckan som nyheten om att skådespelaren Kjell Bergqvist och Yvonne Rydings äldsta dotter ska bli mamma slog ner i nöjesvärlden. Detta är första barnbarnet för ex-paret. Nu berättar Kjell för första gången om känslorna.
Annons

Det råder babylycka för Kjell Bergqvist, 64, och ex-frun Yvonne Ryding, 54 som nu för första gången ska bli morföräldrar. Hänt kunde redan i förra veckan berätta att det var deras gemensamma dotter Sandra Bergqvist tillsammans med pojkvännen Fredrik Andersson, som väntar barn.

Barnet, som är beräknat till jul, närmare bestämt 21:a december, är någon Kjell och Yvonne ser mycket fram emot att få träffa. Så även Kjells Bergqvista nya fru, Karin.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Sandra själv känner sig lycklig.

– Det var inte planerat, men vi är jättelyckliga. Mamma berättade jag det för tidigt, men pappa fick vänta. När vi sågs på nationaldagen så frågade pappa om vi skulle komma ned till Thailand i vinter som vi ibland gör. Jag svarade att ”det blir nog svårt för du ska bli morfar”. Då grät han och blev jätteglad, berättade Sandra tidigare för Hänt.

Kjell Bergqvist med nya frun Karin, döttrarna Nathalie och Sandra.

När Hänt i veckan träffar på Kjell Bergqvist är han sprudlande glad över sin dotter och berättar nu för första gången om sina egna tankar kring att bli morfar:

Annons

– Det känns helt fantastiskt! Helt underbart bra gör det, sa han under filmpremiären för ”Superswede” på Rigoletto i Stockholm.

Men han har inte bara haft sin dotters framtida barn i tankarna. Han har nämligen under slutet av våren spelat in en ny uppföljning till den populära tv-serien Springfloden som sändes förra året på SVT. Han berättar att han fortfarande trivs med skådespeleriet, men att han helst åker till varmare breddgrader under vinterhalvåret för att vila upp sig inför våren och sommarens arbete.

– Ja, jag trivs fortfarande med det men vintrarna tillbringar jag numera i Thailand. Vi är där hela familjen och är där hela december till februari varje år. Lillkillen går dessutom i skolan där, säger Kjell Bergqvist.

Förutom att en ny Thailandresa står på agendan till jul, har han både hunnit med en vända till Wien i Tyskland för ett bröllop och en vistelse på Västkusten under sommaren. Men det sistnämnda var inget som imponerade på den svenska skådespelaren.

– Vi var på Västkusten men det regnade hela tiden! Det blev ingen vidare sommar, säger Kjell Bergqvist.

Vilken tur för Kjell som har Thailand då.

Vi på Hänt önskar familjen Bergqvist ett stort grattis till det kommande barnbarnet!

Annons