TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Kjell Bergqvist gubbar till det: "Jag och Lars Winnerbäck är buksvågrar"

17 jul, 2015 
AvHans Shimoda
Han är inte känd för att hålla inne med orden – och nu har Kjell Bergqvist gjort det igen när han skämtar om att han legat med Lars Winnerbäcks fru.
Annons

Frispråkige Kjell Bergqvist, 62, är högaktuell med sin självbiografi “Kjelle Berka från Högdalen” där han öppenhjärtigt berätar om sitt brokiga och ömsom rätt tuffa uppväxt.

Kjell har åldrats med en imponerande karriär och i senaste filmen “Prästen i Paradiset” går han så långt att han hoppar i säng med artisten Lars Winnerbäcks blivande fru, norska skådisen Agnes Kittelsen. Hon har nämligen en roll i filmen och de hamnar bland annat i samma säng…

kjellbergqvist
Kjell Bergqvist och Lars Winnerbäck. Foto: All Over Press, Stella Pictures

– Jag gillar honom (Winnerbäck, reds anm). Jag skrev ett inlägg i Aftonbladet om TV4:s kvinnosyn och mobbnings-tv, riktat till Jan Scherman (dåvarande chefen). Winnerbäck skrev sedan något i DN där han höll med mig. Så det känns som att vi känner varandra. Och nu har jag satt på hans tjej också. Nu är vi ju buksvågrar (skratt), säger han i Aftonbladet.

Andra läser också:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons