LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Kjell Bergqvist och Yvonne Ryding får ett barnbarn: "Inte planerat"

11 aug, 2017 
AvHans Shimoda
Nu väntar nya roller för Kjell Bergqvist och Yvonne Ryding. I slutet av december föder deras dotter Sandra sitt första barn.
Annons

27-åriga make up-artisten Sandra Bergqvist är det bildsköna resultatet av skådespelaren Kjell Bergqvists och Miss Universum-vinnaren Yvonne Rydings omskrivna kärlek på 80- och 90-talet. Hon är deras första dotter som senare skulle följas av ytterliga en, Nathalie, 22.

Nu kan Hänt avslöja att Kjell, 64, och Yvonne, 54, ska bli morfar och mormor. Sandra är gravid i 21:a veckan och barnet beräknas till den 28 december.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det var inte planerat, men vi är jättelyckliga. Mamma berättade jag det för tidigt, men pappa fick vänta. När vi sågs på nationaldagen så frågade pappa om vi skulle komma ned till Thailand i vinter som vi ibland gör. Jag svarade att ”det blir nog svårt för du ska bli morfar”. Då grät han och blev jätteglad, berättar Sandra som väntar barn med pojkvännen Fredrik Andersson.

Även Kjells och hustrun Karins 10-årige son Leo ser fram emot att Sandra ska få barn.

– Ja, han har redan berättat det i skolan, haha!

Annons

För mamma Yvonne Ryding blir det första barnbarnet och det ser hon fram emot.

– Det är jätteroligt. Jag trodde det skulle ta ett år eller två till innan det skulle bli barn. De har inte varit tillsammans så jättelänge, men de klickar så bra så jag är inte förvånad!

Sandra Bergqvist och mamma Yvonne Ryding sommaren 2017.
Sandra Bergqvist och mamma Yvonne Ryding sommaren 2017.

Även om det inte är dags förrän i slutet av december och föräldrarna inte har tagit reda på vilket kön det blir så har Yvonne redan börjat köpa saker.

– Jag har köpt några grejer. Det är lite hen-stuk på det så det inte spelar någon roll.

Yvonne var själv nyfiken på vad det skulle bli när Sandra födde 1989.

– Ja, jag var lite för nyfiken. Vi tog reda på det för planeringens skull. Som namn till exempel. Sandra var en Sandra när hon kom ut, men Nathalie visste vi inte att hon skulle heta förrän vi såg henne, säger Yvonne.

Nu ser Yvonne fram emot att få barnbarn och sitta barnvakt. Hon bor ju i Norrland, men har en övernattningslägenhet på Söder i Stockholm. Där lär det bli fler nätter framöver.

– Jag har redan bokat in mig som barnvakt, det ska bli så roligt!

FOTO: IBL, Hans Shimoda

Annons