LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför får Kit Wahlgren inte träffa sin bror Liam Pitts – nu berättar Laila: ”Kaos”

19 okt, 2023 
KIT WAHLGREN, LAILA BAGGE
Laila Bagge är mamma till sönerna Kit Wahlgren och Liam Pitts.
Men nu tvingas de leva separat – här är anledningen!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Liam Pitts visar upp MMA-grepp: ”Så stryper man”Brand logo
Liam Pitts visar upp MMA-grepp: ”Så stryper man”

Laila Bagge, 50, fick sonen Liam Pitts, 20, tillsammans med exet Mason Pitts. Efter det fann hon kärleken i Niclas Wahlgren, 58, och de fick sonen Kit Wahlgren, 11, tillsammans.

Sedan dess har mycket hänt och idag är Laila ihop med Korosh Kananian, 33.

Den senaste tiden har Laila och Korosh däremot stött på patrull – när det kommer till hemmet. De bor i en villa på Lidingö, ett vackert 30-tals hus på 165 kvadratmeter. Men sedan ett år tillbaka har det varit problem.

Det hela har resulterat i att de behövt renovera hela källaren då det påträffades fuktskador och svartmögel.

Laila Bagge om sjukhusbesöket med sonen Kit Wahlgren

Vid sidan av allt detta så är ju Laila mamma till de två sönerna. Liam har en mycket lovande karriär inom MMA-fighting och när han ska tävla är det på största allvar och han får absolut inte bli sjuk.

Nu har dock en sjukdom upptäckts i familjen och den kom inte särskilt lägligt eftersom Liam snart ska tävla. Det är Kit som uppvisat symptom och till en början var oron total, han får ju inte smitta Liam, samt att Kit ska ha sitt födelsedagskalas om bara några dagar.

Annons

bloggen berättar Laila att hon och Kit behövde åka in akut.

”Kit har haft över 38 graders feber och vi bestämde oss för att åka in till Martinas barnsjukhus efter att jag hittade vita prickar på hans halsmandlar.”, skriver hon.

Liam har tidigare bott i en egen lägenhet, men har valt att flytta hem igen sedan en tid tillbaka.

– Jag har en egen lägenhet men nu har jag flyttat tillbaka hem. Jag flyttade tillbaka hem, det känns kul att vara hemma. Jag bodde själv ett tag. Men man är med familjen och det känns nice och lillebrorsan är hemma, så det är kul, förklarade Liam för Hänt.

Därför tvingas Kit Wahlgren isoleras

Laila berättar vidare att de har en regel hemma, som går ut på att den sjuka personen måste isoleras så att den inte smittar Liam.

”Det blir alltid lite kaos när någon blir sjuk i familjen då Liam tränar och tävlar ofta i MMA, detta gör att vi i princip går i karantän här hemma på varsitt håll tills personen har blivit frisk så att Liam inte blir utsatt för någon sjukdom. Så för att ge er en bild så bor han i källaren och vi på ovanvåningen, mat och dryck serveras vid källardörren. Så det är lite som Covid-restriktioner här hemma när någon blir sjuk.”, skriver Laila på bloggen.

Annons

Som tur var rör det sig inte om covid. Men trots det så kvarstår restriktionerna där hemma.

”Testet visade sig vara negativt vilket var väldigt skönt, det var enbart någon infektion i mandlarna och han ska äta febernedsättande medicin. Restriktionerna gäller ändå här hemma för Liams skull. Det tråkiga är dock att vi inte vet om Kit hinner bli frisk till sitt kalas som är nu på lördag, men vi håller tummarna för det!”

När Hänt når Laila kan hon lyckligtvis komma med goda nyheter, Kit har kryat på sig och födelsedagsplanerna behöver inte ställas in.

”Han mår bättre idag så det blir kalas på lördag!”, skriver Laila till Hänt.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Viaplay

Annons