TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Kissie i plastikpanik: "Läppen svullnade så den nuddade näsan"

22 apr, 2015 
https://image.hant.se/image-4983051?imageId=4983051&width=1320&height=689
Lotta Hofström
Efter billiga injiceringar med "fillers" svällde Kissies mun upp – och näsan blev helt blå. Nu vill bloggerskan varna andra från att drabbas av misslyckade läppförstoringar.
Annons

Alexandra “Kissie” Nilsson, 24, har fyllt läpparna med “fillers” i flera år. Vid ett tillfälle kom Kissie ut från en salong med en så svulstig putmun att hon inte kände igen sig själv i spegeln! I ett inlägg visar hon en bild på den misslyckade läppförstoringen. Nu höjer hon varningens finger till de som vill göra skönhetsingrepp – undvik billiga kliniker!

– Läppen svullnade upp och blev så stor att den praktiskt taget nuddade näsan. Jag fick panik och började gråta. Jag brydde mig inte om vad jag fick insprutat utan gick till den kliniken där jag fick bäst deal, säger hon till Expressen.

kissie55
På bloggen visar Kissie upp sina uppsvällda läppar när det hände 2012. Via: Kissies.se

Svenska bloggare med tusentals läsare erbjuds ofta gratis eller billigare skönhetsprodukter, grejer och behandlingar i utbyte mot att de skriver ett par rader om märket eller skönhetssalongen.

Annons

– Man ska gå till någon som är utbildad och som vet vad den gör. Och jag ska aldrig mer använda ett märke jag inte känner till. Jag kom lindrigt undan. Det finns så många skräckhistorier om misslyckade ingrepp. Jag hade lika gärna kunnat vara en av dem som måste skära av sig läppen

På vårdcentralen kunde de inte göra mycket åt bloggerskans plastikpanik.

– Jag fick tolv små piller. Svullnaden började lossna som en propp. Sen blev jag helt blå runt näsan i stället, säger Kissie.

Läs om fler skönhetsoperationer här:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons