Kissie: Han erbjöd mig kokain och trosor

Bloggerskan och Youtube-stjärnan Alexandra ”Kissie” Nilsson, 25, har släppt sin bok “Hatad och älskad” som handlar om hennes händelserika liv. Kisse började tidigas att skriva och har idag över 120 000 läsare varje dag på sin blogg. Hon har även 200 000 följare på Instagram och över 100 000 prenumeranter på YouTube.

LÄS OCKSÅ: Kissie: ”Marcus Schenkenberg vill dejta mig – gubbsjukt”

I ett klipp som bloggerskan lagt ut, berättar hon en händelse som finns med i boken. Vissa jobb handlar om att få pengar för att festa på någons krog. Ett jobb kommer hon verkligen ihåg som slutade på ett sätt som hon inte trodde kunde ske.

– Jag stod gömd bakom DJ-båset hela kvällen. Då kom klubbens manager fram till mig med en stor påse koks och sa “dra en lina, det känns bättre efter”. Självklart tackade vi nej.

Hon fortsätter;

– Han bjöd mig även till sin chefs lägenhet en gång, men då tog jag med mig två kompisar så han inte skulle tro att det var en date. Han var påtänd och den gången erbjöd han oss massor av trosor. Jag tror helt enkelt att det var det hans liv handlade om, koks och trosor. Men det var i alla fall en väldigt konstig situation.

Kika på video för att höra henne berätta om den pinsamma situationen.

LÄS OCKSÅ: Kissie utnyttjades av sin manager: ”Jag kände mig smutsig”

Foto: IBL

Senaste nytt