Kissie: "Marcus Schenkenberg vill dejta mig - gubbsjukt"

Alexandra ”Kissie” Nilsson har fått en förfrågan av svenske supermodellen Marcus Schenkenberg om att gå på dejt.

Innan bloggerskan och Youtube-stjärnan Alexandra ”Kissie” Nilsson, 25, blev tillsammans med Erik Myrlund Varo, 32, från Instagramsuccén ”Erik och Kissie”, berättar bloggerskan nu i en video att en viss Marcus Schenkenberg, 48, hörde av sig till henne och var intresserad av att ses. Men Kissie var inte lika sugen som den svenske supermodellen.

– Det var på Facebook som Marcus skickade ett meddelande till mig. Han tycker att vi ska gå ut på en liten dejt, säger hon i videon som publicerats på bloggen.

kissie-erik-insta

Erik Myrlund Varo är den enda som gäller för Kissie.

Hon fortsätter:

– Alltså, jag tänkte; de här gubbarna de måste ju drabbas av gubbsjuka. Alltså vad ska vi sitta och prata om?  Jag tittade sen på hans bilder på Facebook och det är ju bara gamla bilder på honom där. Han är väl typ över 50 nu?

Om hon svarade Marcus sa hon inget om i videon, men det verkar då inte som att Kissie var sugen på att träffa honom i alla fall.  Supermodellen har tidigare berättat att han fortfarande är 100 procent verksam i branschen som modell.

– Jag jobbar väl 100-150 dagar om året. Resten av tiden åker jag motorcykel, tränar och umgås med kompisar, säger han i en intervju med Expressen.

Marcus Schenkenberg är sugen på att dejta Kissie.

LÄS OCKSÅ: Kissie bekräftar: ”Han är min nya pojkvän”

Foto: IBL

Senaste nytt