TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Kissie utnyttjades av sin manager: "Jag kände mig smutsig"

11 nov, 2016 
Lina Arvidsson
I sin nya bok berättar Alexandra "Kissie" Nilsson om hur hennes manager utnyttjade henne när hon bara var 16 år gammal.
Annons

I Alexandra “Kissie” Nilssons nya bok “Hatad och Älskad” berättar bloggerskan varför hon inte kan lita på män, särskilt “män i kostymer”.

När Kissie hamnade i bloggbråk med Blondinbella i början av sin bloggkarriär kastades hon ut från  sin bloggdomän. En 35-årig man, i boken kallad “D-bag”, erbjöd sig tillsammans med två vänner att hjälpa Kissie att få tillbaka sin domän och hon skrev på ett kontrakt. Kissie var då 16 år.

Hon började arbeta som kändisreporter för “D-bag” och gick på olika klubbar och festade med kändisar. I en stark video på sin blogg läser hon ur ett kapitel ur boken.

– Nu, tio år senare, röstår jag hur absurt och olämpligt det var. Hur kunde jag som 16-åring komma in på alla dessa klubbar? Troligtvis hade D-bag och company någon slags överenskommelse med dörrvakterna, läser Kissie i videon.

Bloggdrottningen Kissie berättar om hur allting började i sin bok.
Bloggdrottningen Kissie berättar om hur allting började i sin bok.

Efter ett tag visade det sig att “D-bag” ville ha en sexuell relation med Kissie.

– Killarna jag skrivit kontrakt med tog hand om mig, så jag kände att det var ingenting farligt som skulle kunna hända. Tills en kväll då en av dem viskade till mig: ‘du vet väl att han i skjortan tycker att du är söt?’ När jag vände mig om såg jag hur D-bag tittade på mig. Han satt på en av de svettiga klubbsofforna och gav mig en riktigt snuskig blick, som att han klädde av mig med ögonen. Då kände jag mig smutsig och kränkt och plötsligt väldigt, väldigt ung, läser Kissie vidare.

Annons

“D-bag” fortsatte tjata på Kissie om att träffas. Eftersom han var hennes chef kände hon att hon inte kunde säga nej. Hon fortsätter:

– Det var han som bestämde, både i jobbet och i privatlivet. Han försökte dra hem mig till sin lägenhet, försökte få mig att gå med på saker. Jag minns hur han tvångskysste mig en gång och tvingade in sin vidriga tunga i sin mun på någon sliskig bar. Han tvingade mig även till värre. Tillslut fick han den sexuella relationen han ville ha.

Hon gjorde så småningom slut med mannen som hon kallar för “D-bag”. Hon är fortfarande arg över att han utnyttjade henne.

– Jag blir så arg och fruktansvärt förbannad över hur jävla orättvist behandlad jag har blivit, säger Kissie i videon.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

 

Annons