Kishti Tomitas panik i Fångarna på fortet – tvingas avbryta

Kishti tomita får panik i fångarna på fortet på TV4
Kishti Tomita drabbas av panik och tvingas avbryta i kvällens avsnitt av Fångarna på fortet.
Efteråt förklarar hon vad som hände.
– Min hjärna fungerade inte, säger sångcoachen.
Annons

I kvällens avsnitt av Fångarna på fortet på TV4 möter Let’s dance-gänget bestående av Tony Irving, 53, Lancelot Hedman, 19, och Jasmine Kara, 31, motståndarlaget från Idol bestående av Chris Kläfford, 30, Sebastian Walldén, 24, och Kishti Tomita, 55.

De två lagen slåss om en vinst där pengarna går till valfri välgörenhetsorganisation. För att vinna måste de bland annat samla på sig så många nycklar som möjligt, och nycklar får man genom att utföra olika uppdrag i cellerna på fortet.

Annons

När det är dags för Idol-laget berättar programledaren Agneta Sjödin,  52, att hon vill ha två personer som är bra på att samarbeta inne i nästa cell. De två personerna ska tillsammans springa i en trumma som liknar en stor tvättmaskin.

Annons

– Ni ska hålla igång den här trumman för att få upp nyckeln. Faller ni så stannar trumman och då måste ni trycka på startknappen, säger Agneta Sjödin.

Kishti Tomita och Chris Kläfford i cellen

Det blir Chris Kläfford och Kishti Tomita som kliver in, men när sångcoachen ser den stora trumman drabbas hon av panik. Först vill hon inte kliva in i den överhuvudtaget, men efter lite övertalning går hon in i den tillsammans med Chris Kläfford. Hon ångrar sig redan innan den har börjat snurra.

– Nej, jag törs inte, utbrister hon och tar sig ut igen.

Kishti tomita och chris kläfford i fångarna på fortet
Så fort Kishti Tomita får syn på trumman drabbas hon av panik.
Annons

Efter ett tag kliver hon in igen och vågar äntligen trycka på startknappen. Försiktigt börjar de två tävlande springa hand i hand och utanför ropar Sebastian Walldén uppmuntrande ord. 

– Jag är skiträdd, säger Kishti Tomita.

Efter några sekunder börjat maskinen producera skum för att göra det hela svårare för deltagarna. Det är droppen som får bägaren att rinna över för Kishti Tomita. Hon lämnar rummet och kliver ut i friheten där Agneta Sjödin och Sebastian Walldén står. När de fortsätter med sina övertalningsförsök får hon ett utbrott och skriker rakt ut. Istället får Sebastian Walldén gå in och fortsätta kampen tillsammans med Chris Kläfford. 

Kishti tomita och chris kläfford i en cell i fångarna på fortet på TV4
När skummet kommer får Kishti Tomita nog och väljer att lämna cellen.

Kishti Tomita förklarar paniken i Fångarna på fortet

Efteråt är Kishti Tomita ångerfull.

Annons

– Förlåt, jag vet inte vad som hände. Det bara låste sig i hjärnan på mig.

Senare förklarar hon att hon drabbades av klaustrofobi.

– Jag fick klaustrofobi och det var superhalt med allt skum och så upp och trilla, upp och trilla,. Jag vet inte vad som hände. Min hjärna fungerade inte, säger Kishti Tomita.

Fångarna på fortet sänds fredagar klockan 20.00 på TV4 och på TV4 play.

FOTO: TV4

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…