TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Kinnamans miljonförlust – tvingades sälja lyxhuset för skambud

20 jun, 2017 
Malin Ljung
Joel Kinnaman har precis sålt in lyxvilla i Beverly Hills. Men vi gissar på att han inte jublar, för i slutändan tvingades han acceptera ett bud långt under utropspriset.
Annons

Svenska Hollywoodstjärnan Joel Kinnaman, 37, har i nästan två års tid försökt sälja sitt lyxhem i Hollywood Hills i Los Angeles.

Den vita lyxvillan i medelhavsstil har tre sovrum, två badrum, pool och en boendeyta på 250 kvadratmeter. Men det allra mest hänförande är den magnifika utsikten från nästan alla rum, nämligen Los Angeles skyline.

Trots detta har Kinnamans hus inte sålts, förrän nu. Men frågan är om stjärnan jublar över försäljningen? För enligt Variety ska han ha tvingats sänka utropspriset som startade på cirka 25 miljoner svenska kronor  – och i slutändan accepterade han ett bud på cirka 20 miljoner svenska kronor.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Vilket fortfarande är mycket pengar, men samtidigt exakt samma summa som han köpte villan för. Joel Kinnaman har alltså inte tjänat något alls på köpet.

Nu bor han tillsammans med hustrun Cleo Wattenström i det strandnära området mellan Venice och Marina del Rey i Los Angeles. Deras nya hem uppges ha gått på drygt 30 miljoner svenska kronor.

 

FOTO: IBL, Oppenheim Group

Annons